Tadić na pijnlijke WK-uitschakeling: 'Ik kan moeilijk mijn woorden vinden'

door Jesse ter Haar 5

Bron NU.nl

Tadić na pijnlijke WK-uitschakeling: 'Ik kan moeilijk mijn woorden vinden'

door Jesse ter Haar 5

Bron NU.nl

Laatst geüpdatet

Dusan Tadić baalt van de uitschakeling van Servië op het WK. De captain van Ajax en zijn land zag zijn ploeg vooral te veel tegentreffers incasseren en dat maakte het te moeilijk om naar de volgende ronde te gaan.

'Ik kan moeilijk mijn woorden vinden. Dit is een grote teleurstelling', zo spreekt de Ajax-aanvoerder - geciteerd door NU.nl - na afloop van de met 2-3 verloren wedstrijd tegen Zwitserland. Voorafgaand aan het duel van vrijdag was de hoop nog volop aanwezig bij de spelers van het nationale team van Servië. 'We wilden deze wedstrijd winnen en een ronde doorgaan, maar dat is ons niet gelukt.'

Wat volgens Tadić het grootste pijnpunt was en nog altijd is bij zijn ploeg? 'We kregen veel te makkelijk doelpunten tegen. Acht tegendoelpunten is gewoon te veel om door te komen. Dat is niet alleen de schuld van de verdediging. Wij als middenvelders en aanvallers zijn ook verantwoordelijk. Ook vandaag ging het te makkelijk. Deze dingen mogen niet gebeuren als we willen slagen.'

Vizier op Ajax

Zodoende kan de linkspoot zich gaan richten op het restant van het seizoen met Ajax. De club is momenteel op trainingskamp in Marbella, maar heeft zijn laatste training al achter de rug. Alfred Schreuder sloot de trainingsweek af met een uitgebreid interview over onder meer de winterse transferplannen van Ajax. Zaterdag komen de Amsterdammers nog in actie tijdens een oefenwedstrijd tegen Blackburn Rovers.

Win vijftig keer je inzet terug als Nederland wint van de Verenigde Staten. Alleen voor nieuwe spelers!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.