Steijn over eerste weken: 'De club is groot en dat wist ik'

door Gino Haverkamp 36

Steijn over eerste weken: 'De club is groot en dat wist ik'

door Gino Haverkamp 36

Maurice Steijn stelt dat Ajax een warme club is om voor te werken. Vanaf het moment dat hij voor het eerst zich bij de club liet zien als nieuwe hoofdtrainer, voelt hij welkom te zijn. In gesprek met VTBL gaat hij in op zijn eerste weken in Amsterdam.

Het bevalt Steijn goed bij Ajax. 'Vanaf dag 1 ben in een hele prettige werkomgeving terechtgekomen', vertelt hij. 'Ik heb een fijne staf en de mensen binnen Ajax geven me je gevoel dat je bij ze hoort. Dat is echt vanaf de eerste dag een warm bad geweest.'

Voor Steijn is de overstap van Sparta Rotterdam naar Ajax een grote, maar hij is wel eerlijk: weinig heeft hem verbaasd in Amsterdam. 'De club is groot, dat wist ik, en heeft veel aanzien in het binnen - en buitenland. Het wordt bevestigd, laten we het zo maar noemen. Waar je ook komt, dan wordt bevestigd hoe groot het is.'

Steijn bezig aan eerste topklus in Nederland

Steijn is bezig aan zijn eerste klus bij een topclub. Eerder werkte hij in Nederland voor ADO Den Haag, VVV-Venlo, NAC Breda en Sparta Rotterdam. Met laatstgenoemde club liep hij eind vorig seizoen nipt Europees voetbal mis. Hij werkte zich echter wel in de kijker bij Ajax, dat hem begin deze zomer overnam van Sparta Rotterdam.

Bestel nu iets uit de nieuwe 3rd casual collectie van Ajax!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.