Slot spreekt zich uit over veiligheidsnetten in De Kuip: 'Denk dat het een goede maatregel is'

door Cristian de Jong 24

Bron AS

Slot spreekt zich uit over veiligheidsnetten in De Kuip: 'Denk dat het een goede maatregel is'

door Cristian de Jong 24

Bron AS

Laatst geüpdatet

Arne Slot vindt het jammer dat er veiligheidsnetten in De Kuip opgehangen moeten worden voor de aankomende editie van De Klassieker. De oefenmeester van Feyenoord kan zich echter wel vinden in het besluit, zo geeft hij aan.

'Het is voor ons heel jammer dat deze maatregel genomen moet worden, maar ik denk wel dat het een goede maatregel is', zegt Slot op de persconferentie na afloop van het bekerduel met PEC Zwolle. De oefenmeester van Feyenoord zou graag terug willen naar hoe het vroeger was. Slot ziet in de toekomst graag weer uitpubliek verschijnen tijdens De Klassieker.

'Laten we hopen dat het goed gaat en dat we ooit weer terug kunnen keren naar de tijd dat het uitpubliek erbij kan zijn.' De supporters van Ajax zijn namelijk nog altijd niet welkom tijdens De Klassieker in De Kuip. 'Als dit de eerste stap is om te voorkomen dat er ongeregeldheden zijn, dan kunnen we misschien weer op gaan bouwen naar hoe het vroeger was', aldus de Feyenoord-trainer.

Feyenoord ontvangt Ajax op 22 januari. De Amsterdammers staan momenteel drie punten achter de koploper uit Rotterdam en zodoende heeft het er alle schijn van dat de aankomende editie van Feyenoord - Ajax een spannende wordt. Voordat Ajax het vizier kan richten op De Klassieker, moet het zaterdag eerst af zien te rekenen met FC Twente. Feyenoord gaat dit weekend op bezoek bij FC Groningen.

Weet Klaassen wederom te scoren in de thuiswedstrijd tegen FC Twente?!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.