'Sibon wijst functie bij Almere City af, baan bij Ajax wacht'

door BartVeenstra 36

Bron Leeuwarder Courant, FeanOnline

'Sibon wijst functie bij Almere City af, baan bij Ajax wacht'

door BartVeenstra 36

Bron Leeuwarder Courant, FeanOnline

Laatst geüpdatet

Gerald Sibon gaat naar verluidt binnenkort aan de slag bij Ajax. De oud-spits ziet af van een functie als assistent bij Almere City, omdat hij een andere optie heeft. Sibon zou namelijk aan de slag kunnen bij Ajax.

Gertjan Verbeek, de nieuwe trainer van Almere City, werkte eerder goed samen met Sibon bij sc Heerenveen en in Australië en de oefenmeester had ook bij Almere City graag willen samenwerken met de oud-spits. 'Ik heb met Gertjan de club bezocht en een goed gesprek gevoerd. Maar ik heb bedankt voor de baan', zegt hij tegenover de Leeuwarder Courant.

'Dat ligt niet aan Almere of Gertjan, integendeel, maar ik heb een andere optie', aldus Sibon. Volgens FeanOnline zou Sibon op korte termijn meer over zijn toekomstige baan bij Ajax kunnen vertellen.

Voor Verbeek is het een kleine tegenvaller dat hij naast de komst van Sibon grijpt. 'Almere City heeft gelukkig al een uitgebreide staf. Het was mooi geweest als Gerald was meegekomen. We kennen elkaar door en door, weten precies wat we aan elkaar hebben. Dat maakt het makkelijker, bijvoorbeeld om nieuwe trainingsvormen in te voeren.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties