Sánchez: 'Ik wil hier enkele jaren spelen en hoop daarna de stap naar de Premier League te maken'

door Justin Fokkens 149

Bron TUDN

Sánchez: 'Ik wil hier enkele jaren spelen en hoop daarna de stap naar de Premier League te maken'

door Justin Fokkens 149

Bron TUDN

Laatst geüpdatet

Jorge Sánchez maakte deze zomer de overstap van het Mexicaanse Club América naar Ajax en is blij met deze kans. De 24-jarige vleugelverdediger zet daarmee zijn eerste stappen in Europa als voetballer, maar ziet Amsterdam niet als zijn eindstation.

'Ik heb altijd al in de Premier League willen spelen en ik denk dat ik daar met mijn fysiek en kracht goed pas', zo opent de kersverse Ajacied in gesprek met het Mexicaanse TUDN. Sánchez geeft echter aan eerst in Nederland uiterst succesvol te willen zijn. 'Eerst wil ik hier titels winnen. Ik wil hier twee of drie jaar spelen en hoop daarna de stap naar de Premier League te maken. Ik ben 24 jaar en denk dat ik daar naar kan streven.'

Nerveus

Tot slot geeft de verdediger, die de afgelopen transferperiode voor een bedrag van vijf miljoen euro door Ajax werd aangetrokken, aan uit te kijken naar hetgeen gaat komen. 'Nu komt de Champions League eraan en over een paar maanden is het WK. Ik ben best nerveus, maar kijk er erg naar uit', aldus de Ajacied.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.