RTL Boulevard zag beelden: 'Aannemer krijgt meerdere klappen tegen hoofd'

door NielsOpdam 87

Bron RTL Boulevard

RTL Boulevard zag beelden: 'Aannemer krijgt meerdere klappen tegen hoofd'

door NielsOpdam 87

Bron RTL Boulevard

Laatst geüpdatet

RTL Boulevard heeft videobeelden van het incident met Zakaria Labyad gezien. De Ajacied is verhoord als verdachte van de mishandeling van een aannemer, meldde De Telegraaf vrijdagavond. RTL Boulevard heeft nu meer details over de bewuste avond van 5 juli 2020.

De Ajacied en het aannemersbedrijf hadden ruzie over de geleverde kwaliteit van werk. Labyad was ontevreden en weigerde een deel van de factuur te betalen, terwijl de aannemer het volledige bedrag eiste. Op 5 juli 2020 reed de aannemer naar het huis van Labyad om verhaal te halen. RTL Boulevard omschrijft de avond op basis van de videobeelden, die zijn ingezien door de misdaadredactie.

'De klusjesman loopt een halfuur rond de woning, schreeuwt en bonkt op de ramen', begint het medium. 'Een buurman vraagt wat er aan de hand is. Labyad doet de deur niet open en belt zijn vader en broer, die naar de woning komen. Flinke woorden vallen, en even later vallen er ook klappen. Volgens de aangever is hij zelfs bedreigd met een vuurwapen.'

'Aannemer krijgt meerdere klappen tegen zijn hoofd'

Op de videobeelden is te zien dat de aannemer wordt omsingeld door een groep mannen. 'Personen zijn op het videobeeld, zonder het gebruik van speciale technieken, lastig te herkennen met het blote oog. De aannemer krijgt meerdere klappen tegen zijn hoofd in een situatie die door hem als zeer bedreigend is ervaren.'

'Op een gegeven moment komt een man, volgens de aangever voetballer Labyad, het beeld ingelopen', vervolgt het medium. 'De persoon voegt zich in de groep op het moment dat de aannemer wordt aangevallen. Even later loopt hij weg.' Vervolgens belt de aannemer 112, maar op het moment dat de politie arriveert, verklaart hij 'onder druk dat er niets aan de hand was'. Hierna sturen de agenten alle aanwezigen naar huis.

Ontvang een welkomstkrediet tot wel €100,- als je een account opent bij Bet365!

Ontvang een welkomstkrediet tot wel €100,- als je een account opent bij Bet365!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties