Rondom: Ajax speelt Klassieker in nieuw uittenue

door NielsOpdam 76

Rondom: Ajax speelt Klassieker in nieuw uittenue

door NielsOpdam 76

Laatst geüpdatet

Tussen al het belangrijke nieuws en reacties rondom Ajax kun je in de loop van de week best het een en ander missen. Geen zorgen, want Ajax Showtime houdt je op de hoogte van de laatste kleine nieuwtjes en gebeurtenissen.

Ajax speelt Klassieker in nieuw uittenue

Ajax begint zondag aan de Klassieker in een nieuw uittenue. De Amsterdammers delen op Twitter een klein voorproefje van het nieuwe tenue. Op de foto zijn blauwe sokken en een blauw broekje te zien. Hoe het shirt er precies uitziet, is nog onbekend. Om 14.30 uur zien we het volledige tenue, want dan begint Feyenoord - Ajax in de Rotterdamse Kuip.

Antony en Neres stelen de show met dansje

Ajax deelt nog altijd beelden van de verscheidene kampioensfeestjes na het binnenhalen van de 35e landstitel. Deze keer is te zien hoe Brazilianen Antony en David Neres dansen op muziek in de spelerstunnel.

Brobbey traint gewoon mee met Ajax

Brian Brobbey heeft zaterdag gewoon mee kunnen trainen bij Ajax. Trainer Erik ten Hag gaf vrijdag tijdens de persconferentie nog aan dat de spits een twijfelgeval is richting de Klassieker van zondag, maar zaterdag liep hij in ieder geval het trainingsveld op. Of Brobbey daadwerkelijk fit genoeg is om te spelen, zal zondag blijken.

Ajax sluit vierjarige deal met M line

M line is vanaf volgend seizoen voor vier jaar een Official Sleep Supplier van Ajax. 'We zullen M line terugzien op onder andere onze boarding en kanalen maar zullen zeker ook hun kennis en producten inzetten op het gebied van slaap, rust en herstel', aldus Menno Geelen, de commercieel directeur van d

Van der Sar legt krans tijdens Nationale Sportherdenking

Het is 4 mei en dat betekent de dag van de Nationale Dodenherdenking. Men herdenkt de gevallen slachtoffers van tijdens de Tweede Wereldoorlog en zo vond dinsdag ook de Nationale Sportherdenking plaats. Namens Ajax was ook Edwin van der Sar aanwezig en hij legde, samen met paralympiër Marc van de Kuilen, een krans, zo is te zien op Ajax.nl. Het thema in 2021 is de rol van sport na een oorlog en daarbij speelde de Tweede Wereldoorlog een grote rol in de ontwikkeling van de gehandicaptensport.

Almere City feliciteert Ajax op komische wijze

Als vanzelfsprekend is het de voetbalwereld niet ontgaan dat Ajax zondag officieel kampioen is geworden van de Eredivisie. De felicitaties van oud-Ajacieden en andere clubs stromen binnen en daar doet Almere City ook aan mee. Recent speelde Jong Ajax tegen de club uit Almere en in die wedstrijd schoot Brian Brobbey een bal vanaf de penaltystip het stadion uit. Almere City speelt er op komische wijze op in én feliciteert de Amsterdammers.

Makkelie fluit zondag de Klassieker

Danny Makkelie is de scheidsrechter zondagmiddag bij de wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax, meldt de KNVB. Hij wordt geassisteerd door Hessel Steegstra en Jan de Vries. Eerder floot Makkelie al de Klassieker in de Johan Cruijff Arena, die door Ajax werd gewonnen met 1-0.

Ajax versiert Amsterdam met clubkleuren

Ajax heeft in samenwerking met de gemeente na het kampioenschap Amsterdam versierd met het logo voor de vijfendertigste landstitel. Zo is te zien hoe er meerdere vlaggen zijn opgetuigd en de billboards in de binnenstad rood en wit kleurden.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties