Rondom Ajax: Ibrahimović poseert in Ajax-shirt op filmposter

door MelleGoekoop 140

Bron Twitter

Rondom Ajax: Ibrahimović poseert in Ajax-shirt op filmposter

door MelleGoekoop 140

Bron Twitter

Laatst geüpdatet

Tussen al het belangrijke nieuws en reacties rondom Ajax kun je in de loop van de week best het een en ander missen. Geen zorgen, want Ajax Showtime houdt je op de hoogte van de laatste kleine nieuwtjes en gebeurtenissen.

Ibrahimović poseert in Ajax-shirt op filmposter

Op de filmposter van de verfilming van de biografie is te zien dat Zlatan Ibrahimović een Ajax-shirt aan heeft. De film over de superspits gaat op tien september in première.

Ajacieden vieren Copa América-winst 

Zondagnacht veroverden Ajacieden Nicolás Tagliafico en Lisandro Martínez de Copa América. Na afloop van de wedstrijd konden zij hun blijdschap niet op en dat levert mooie beelden op.

Ajax-selectie arriveert voor oefenduel met SC Paderborn '07

De selectie van Ajax is zojuist gearriveerd op het sportcomplex van Quick'20 in Oldenzaal. De Amsterdammers spelen om 12.00 uur een oefenduel met SC Paderborn '07.

Tadić benadrukt belang van het drinken van water

Dat Dusan Tadić goed voor zijn lichaam zorgt, is al langer bekend, maar hoe hij dat inhoudelijk invult is niet geheel bekend. Voor de camera van ESPN vertelt de Serviër echter dat hij zes liter water per dag drinkt en dat blijkt geen toeval. 'Ik vind water leuk. Ik drink altijd water', vertelt hij met een lach. 'Het is mooi en zeventig procent van je lichaam bestaat eruit. Het is goed voor je blessures, voor alles. Ze drinken hier (bij Ajax, red.) nu allemaal zo veel water. Ik vul het altijd bij.'

Krul krijgt zoon

Tim Krul heeft sinds vanmiddag een zoon. De oud-Ajacied heeft zijn zoon Charlie genoemd en is vervuld met trots en noemt het 'het beste gevoel ooit'. Op Twitter toont de keeper van Norwich City zijn zoon aan de wereld.

Spelers genieten van teamuitje

Na een krachttraining vanmorgen, mochten de Ajax-spelers een moment rusten in de middag. Later volgde een teamuitje op de scooter. In verschillende groepjes ontdekten de spelers Twente, de geboortestreek van Erik ten Hag. Via het twitterkanaal van Ajax zijn de resultaten te zien.

Ajacieden ondergaan kracht- en stabiliteitstraining

De voorbereiding van Ajax is in volle gang en dat is ook te zien op de trainingen van Ajax. Niet alleen wordt er aan de conditie gewerkt op het trainingsveld én tijdens oefenwedstrijden, maar ook de kracht en stabiliteit van de spelers wordt weer op orde gebracht. Begin augustus staat de strijd om de Johan Cruijff Schaal op de planning en tot die tijd worden de lichamen van de spelers geprepareerd. Via het Twitterkanaal deelt Ajax beelden van de training van donderdag.

Fred Rutten te gast bij Ajax-training

Op beelden van Ajax TV is te zien dat Fred Rutten woensdag te gast was bij een training van Ajax op het trainingskamp in De Lutte. Op het hoofdveld van Quick'20 in Oldenzaal werkte Ajax onder leiding van trainer Erik ten Hag een dag na het gelijkspel tegen Quick'20 alweer de volgende training af en daarbij was Rutten dus te gast. De voormalig trainer van onder meer FC Twente, PSV en Feyenoord is een goede vriend van Ten Hag, die meermaals aangaf Rutten als één van zijn leermeesters te zien. Het is dan ook voor de hand liggend dat Rutten woensdag op uitnodiging van Ten Hag te gast was bij de Ajax-training.

Inmiddels 35.000 seizoenkaarten verlengd bij Ajax

Inmiddels hebben maar liefst 35.000 seizoenkaarthouders hun seizoenkaart bij Ajax verlengd. Dat meldt de Amsterdamse club woensdagochtend via Twitter. Tijdens het aankomende seizoen heeft Ajax opnieuw een nette compensatieregeling. Als supporters vanwege de coronamaatregelen niet bij een wedstrijd mogen zijn, kunnen zij hun geld terugkrijgen. De Ajax-fans hebben tot 19 juli om hun seizoenkaart te verlengen.

Ajax trapt trainingskamp officieel af met bosloop

Het trainingskamp in De Lutte is nu écht begonnen, zo is te zien op het Twitterkanaal van Ajax. De Amsterdammers arriveerden maandagmiddag in Overijssel en even later was het tijd voor de traditionele bosloop. Het is het teken dat het trainingskamp nu echt is afgetrapt. Onder de leiding van de conditietrainer zetten de Ajacieden weer stappen in het op peil brengen van hun conditie.

Ajax-selectie gearriveerd in De Lutte

De selectie van Ajax is zojuist gearriveerd in De Lutte. De Amsterdammers beleggen in Overijssel een trainingskamp. Dinsdag speelt Ajax een oefenduel met Quick'20, waarna zaterdag ook nog een oefenwedstrijd tegen SC Paderborn '07 wacht. Trainer Erik ten Hag nam in totaal 29 spelers mee naar De Lutte.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties