Rondom Ajax: Haller duikt op in Johan Cruijff ArenA

door Jesse ter Haar 110

Bron AS

Rondom Ajax: Haller duikt op in Johan Cruijff ArenA

door Jesse ter Haar 110

Bron AS

Laatst geüpdatet

Tussen al het belangrijke nieuws en reacties rondom Ajax kun je in de loop van de week best het een en ander missen. Geen zorgen, want Ajax Showtime houdt je op de hoogte van de laatste kleine nieuwtjes en gebeurtenissen.

Haller duikt op in Johan Cruijff ArenA

Sébastien Haller is zondag opgedoken in de Johan Cruijff ArenA, zo is te zien op het Twitterkanaal van Ajax. De spits van Borussia Dortmund neemt voorafgaand aan Ajax - FC Emmen afscheid van de Amsterdamse fans. Zijn populariteit bij Ajax lijkt nog niet afgenomen te zijn, want bij aankomst ging hij direct op de foto en waren er tal van handen om te schudden. De wedstrijd tussen Ajax en FC Emmen begint zondagavond om 20.00 uur.

Haller neemt afscheid voorafgaand aan Ajax - FC Emmen

Sébastien Haller neemt voorafgaand aan de wedstrijd Ajax - FC Emmen afscheid van het publiek in de Johan Cruijff ArenA, zo is te lezen op Ajax.nl. De spits maakte afgelopen zomer de overstap van Ajax naar Borussia Dortmund. Hij speelde tussen januari 2021 en juni 2022 66 officiële wedstrijden voor Ajax 1. In het seizoen 2021/2022 werd hij met 21 doelpunten topscoorder van de Eredivisie en bovendien werd hij opgenomen in het 'team of the season' van de Champions League. De wedstrijd tussen Ajax en FC Emmen begint zondagavond om 20.00 uur. Haller neemt vlak voor de aftrap afscheid van het Ajax-publiek.

Koning spreekt zich uit over voorkeur voor Ajax

Koning Willem-Alexander heeft zich in de podcast Door de ogen van de koning uitgesproken over zijn voorkeur voor Ajax. Op jonge leeftijd werd hij door een vriend van zijn grootvader meegenomen naar Ajax en op die dag ontmoette hij Johan Cruijff. De legende van de club blijkt een grote invloed te hebben gehad in de manier waarop de koning naar voetbal kijkt. 'Ik moet op alle vlakken neutraal zijn, behalve bij voetbal. Ik durf het gewoon aan en dat is dankzij Cruijff', citeert het Algemeen Dagblad hem.

Ajax legt jeugdspeler Kovács vast 

Ajax heeft jeugdspeler Bendeguz Kovács vastgelegd, zo meldt Ajax Youth Academy op Twitter. De Hongaar gaat komend seizoen deel uit maken van Ajax Onder 17. In de laatste interlandperiode werd hij opgeroepen voor Hongarije Onder 16. Dit seizoen speelde Kovács bij ARC Onder 17, een amateurclub in Alphen aan den Rijn.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.