Rondom Ajax: Gelegenheidscoach Van Gaal wint met Telstar

door Gino Haverkamp 51

Bron AS

Rondom Ajax: Gelegenheidscoach Van Gaal wint met Telstar

door Gino Haverkamp 51

Bron AS

Laatst geüpdatet

Tussen al het belangrijke nieuws en reacties rondom Ajax kun je in de loop van de week best het een en ander missen. Geen zorgen, want Ajax Showtime houdt je op de hoogte van de laatste kleine nieuwtjes en gebeurtenissen.

Gelegenheidscoach Van Gaal wint met Telstar

Louis van Gaal heeft zijn eerste en enige duel als hoofdtrainer van Telstar weten te winnen. Thuis tegen Keuken Kampioen Divisie-koploper Jong AZ werd met minimale cijfers gewonnen. Glyner Plet maakte de enige goal. oud Ajax-trainer Van Gaal, normaliter bondscoach van Oranje, zat vrijdagavond eenmalig op de bank bij Telstar wegens een actie van Spieren voor Spieren. Met zijn trainersklus werd er geld ingezameld.

Eerste beelden van Ajacieden in FIFA 22

FIFA 22 komt over exact een week uit, en voor de mensen die de Ultimate Edition haalden zelfs al aanstaande maandag, maar nu al zijn er beelden opgedoken van de Ajacieden in het voetbalspel. Zo hebben de meeste spelers een echt gezicht, maar ook zijn er enkelen met een generiek gezicht. Antony, Jurriën Timber en Lisandro Martínez zijn enkele Ajacieden die het moeten doen met een nep gezicht. Of dat in de loop van het spel wordt veranderd, is niet bekend.

Geelen vrijdagmiddag te gast bij BNR Nieuwsradio

Commercieel directeur Menno Geelen is vrijdagmiddag te gast bij BNR NIeuwsradio. De uitzending van het programma BNR Sport begint om 14.00 uur. Naast Geelen is ook Maurits Hendriks, de technisch directeur van het NOC/NSF te gast.

Taylor, Witschge en Swart testen FIFA 22

Kenneth Taylor, Rob Witschge en Sjaak Swart mochten woensdag voor het eerst FIFA 22 spelen. Op het kantoor van Players United kregen de (oud-)Ajacieden de mogelijkheid om voor het eerst de nieuwe game te testen.

Ajax - FC Groningen onder leiding van Van Boekel

Zaterdagavond om 18.45 uur staat het Eredivisieduel tussen Ajax en FC Groningen onder leiding van Pol van Boekel, zo meldt de Amsterdamse club via zijn officiële kanalen. De laatste Ajax-wedstrijd die de arbiter floot, dateert van vijf maanden geleden.

Haller moet bal vragen van scheidsrechter na vierklapper in Lissabon

Sébastien Haller was met vier doelpunten dé man na de Champions League-wedstrijd tegen Sporting Lissabon (1-5). Gezien zijn ruime hattrick zou de spits de bal moeten krijgen, maar dat leek de scheidsrechter van dienst even niet door te hebben. Zodoende vroeg Haller de bal van de arbiter na afloop van het duel in Lissabon en kreeg de Ivoriaan 'm alsnog mee naar huis.

Haller te gast bij Frans sportprogramma 

Sébastien Haller is maandagavond te gast bij beIN Sports France. De aanvaller van Ajax zal om 19.00 uur aan het woord komen en zal daar praten over zijn vierslag tijdens zijn debuut in de Champions League.

Duel tussen Fortuna Sittard en Ajax in het teken van KiKa

Het duel tussen Fortuna Sittard en Ajax staat dinsdagavond in het teken van KiKa. Onlangs werd bekend dat de genezing van kinderen met de diagnose kanker is gestegen van 75 naar 81 procent. Voor KiKa blijft het doel echter honderd procent genezing. 'Om dat te bereiken zijn er onder meer extra financiële middelen nodig. Als club dragen we graag bij aan het bereiken van dit doel', schrijft Fortuna Sittard op zijn website.

De wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Ajax staat in het teken van KiKa, een initiatief van KiKa, Masita en Fortuna Sittard. 'Dinsdag zullen onder meer online en fysieke collectes plaatsvinden, net als een line-up in een speciaal shirt. Deze zullen na afloop worden geveild. De opbrengsten komen ten goede aan KiKa.'

Kamphuis fluit duel tussen Fortuna Sittard en Ajax

Jochem Kamphuis fluit dinsdagavond het duel tussen Fortuna Sittard en Ajax. Het duel in Limburg begint dinsdagavond om 18.45 uur. Vorig seizoen floot Kamphuis drie wedstrijden van Ajax. Hij was de leidsman bij de uitwedstrijden tegen Sparta (0-1) en sc Heerenveen (1-2). Ook floot hij het gewonnen bekerduel met AZ (0-1).

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties