Rondom Ajax: Ajax geeft aan lasten van supporters over te nemen na gestaakt duel

door Gino Haverkamp 65

Bron AS

Rondom Ajax: Ajax geeft aan lasten van supporters over te nemen na gestaakt duel

door Gino Haverkamp 65

Bron AS

Laatst geüpdatet

Tussen al het belangrijke nieuws en reacties rondom Ajax kun je in de loop van de week best het een en ander missen. Geen zorgen, want Ajax Showtime houdt je op de hoogte van de laatste kleine nieuwtjes en gebeurtenissen.

Ajax geeft aan lasten van supporters over te nemen na gestaakt duel

Ajax geeft de teleurgestelde uitsupporters, die het duel met FC Groningen na tien minuten afgelast zagen worden, deze week meer informatie over het hoe en wat na de gestaakte wedstrijd. 'Ajax neemt de lasten over van de uitsupporters die vandaag het duel bezocht hebben. Zij ontvangen deze week meer informatie', geeft de club, die de uitfans bedankt voor hun aanwezigheid in Groningen, aan op Twitter.

Manschot aangesteld als scheidsrechter tijdens FC Groningen-uit

Jeroen Manschot heeft zondag de leiding over FC Groningen - Ajax, zo maakt de KNVB bekend via de eigen website. De arbiter krijgt daarbij ondersteuning van Sander van der Eijk, die vanuit Zeist de VAR van dienst is. Scheidsrechter Manschot had zestien keer eerder de leiding over een wedstrijd van Ajax en dertienmaal kwamen de Amsterdammers als winnaar uit de strijd.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.