Romano: 'Transfer Timber naar Manchester United afhankelijk van andere onderhandelingen'

door NielsOpdam 42

Bron Caught Offside

Romano: 'Transfer Timber naar Manchester United afhankelijk van andere onderhandelingen'

door NielsOpdam 42

Bron Caught Offside

Laatst geüpdatet

Manchester United keert deze zomer waarschijnlijk niet terug bij Ajax voor Jurriën Timber. Dat schrijft transferexpert Fabrizio Romano zondag op Caught Offside. De Engelse club had tijdens de afgelopen zomer interesse in de verdediger, maar heeft nu in eerste instantie andere prioriteiten op de transfermarkt.

'De situatie van Jurriën Timber zal snel duidelijk worden en niet eind augustus, zoals vorig jaar met Antony', begint Romano zijn verhaal over een eventuele overstap van de Ajax-verdediger. Volgens de transferexpert wil Timber een nieuwe uitdaging aangaan en nieuwe ervaringen opdoen. 'Daarom tekende hij afgelopen zomer ook een kortlopend contract.'

Romano schrijft dat er vanuit Engeland en Duitsland interesse is in de 21-jarige verdediger. 'Voor Manchester United hangt het nog steeds af van hoeveel ze in die positie willen investeren, aangezien een nieuwe spits voorlopig hun prioriteit is', besluit de Italiaanse journalist.

Volgens Romano is een transfer van Timber naar de club van Erik ten Hag dus afhankelijk van andere transferonderhandelingen. Toch lijkt het er wel op dat de Ajacied deze zomer zal vertrekken bij de Amsterdamse club, met de interesse van andere Premier League-clubs, zo schrijft de transferkenner.

Denk jij dat Ajax zondag de bekerfinale wint van PSV?

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.