Romano: ‘Transfer Berghuis gaat rond komen, Ajax op pole postion voor Sulemana’

door Thijs Zwagerman 132

Bron Fabrizio Romano, Twitch

Romano: ‘Transfer Berghuis gaat rond komen, Ajax op pole postion voor Sulemana’

door Thijs Zwagerman 132

Bron Fabrizio Romano, Twitch

Laatst geüpdatet

Fabrizio Romano, transferexpert en journalist voor onder meer Sky Sport en The Guardian, verwacht nog altijd dat Ajax erin gaat slagen om de felbegeerde targets Steven Berghuis en Kamaldeen Sulemana binnen te halen. Berghuis en Sulemana worden beiden al langere tijd in verband gebracht met een overgang naar Ajax.

Berghuis kan bij Feyenoord naar verluidt vertrekken voor de gelimiteerde afkoopsom van vier miljoen euro. Ajax is daarom van mening dat het Berghuis voor dit bedrag kan kopen, maar Feyenoord stelt desondanks recht te hebben op meer geld dan de veelgenoemde vier miljoen euro. Volgens Romano komen alle partijen echter nader tot elkaar en is het momenteel een kwestie van het gladstrijken van details tot de transfer van Berghuis naar Ajax wordt afgerond. ‘Het gaat allemaal rond komen’, verzekerde Romano woensdagavond in een livestream op Twitch over de aanstaande komst van Berghuis naar Ajax.

Vervolgens ging de transferexpert in op de voetbaltoekomst van Sulemana. De Ghanese aanvaller van FC Nordsjaelland wordt begeerd door onder meer Ajax, Manchester United en Stade Rennes, maar volgens Romano heeft Sulemana nog geen keuze gemaakt. ‘Hij heeft nog altijd niet beslist waar hij heen wil, maar Ajax is zeker nog in de race. Op dit moment liggen zij op pole postion om Sulemana vast te leggen’, liet Romano weten. Als de transfer van Sulemana eveneens doorgang vindt, dan betaalt Ajax naar verluidt zo’n vijftien miljoen euro om de talentvolle aanvaller te contracteren.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties