Rensch en verhuurde Gorter behoren tot selectie Jong Oranje

door Bart Veenstra 18

Bron Ons Oranje

Rensch en verhuurde Gorter behoren tot selectie Jong Oranje

door Bart Veenstra 18

Bron Ons Oranje

Laatst geüpdatet

Devyne Rensch en de door Ajax verhuurde Jay Gorter behoren tot de definitieve selectie van Jong Oranje voor de komende interlandperiode. Jong Oranje speelt in maart twee oefenwedstrijden tegen achtereenvolgens Noorwegen en Tsjechië.

De selectie van Jong Oranje - die in zijn geheel te zien is via Ons Oranje - kent met Quilindschy Hartman een debutant. Hij komt, net als Jeremie Frimpong, Ryan Gravenberch en Kjell Scherpen, over vanuit de voorselectie van het Nederlands elftal.

Jong Oranje speelt op zaterdag 25 maart een oefenduel met Noorwegen. Op maandag 27 maart volgt een oefenwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Tsjechié. Beide duels worden gespeeld in de Pinatar Arena in San Pedro del Pinatar. Jong Oranje gaat dan ook op trainingskamp naar Spanje.

Voorbereidingen voor het EK

Jong Oranje zal zich in Spanje gaan voorbereiden op het EK in Roemenië en Georgië van komende zomer. Op dat EK treft Nederland Portugal, België en Georgië in de groepsfase. De groepsfase van dit EK vindt plaats van 21 juni tot en met 28 juni. De uiteindelijke finale wordt gespeeld op 8 juli.

Selectie Jong Oranje

Keepers: Jay Gorter, Jasper Schendelaar, Kjell Scherpen.

Verdedigers: Devyne Rensch, Mitchel Bakker, Jeremie Frimpong, Jan Paul van Hecke, Ian Maatsen, Björn Meijer, Mees Hilgers, Quilindschy Hartman, Milan van Ewijk, Micky van de Ven

Middenvelders: Sven Mijnans, Wouter Burger, Ryan Gravenberch, Ludovit Reis, Jurgen Ekkelenkamp, Daniël van Kaam

Aanvallers: Joshua Zirkzee, Crysencio Summerville, Elayis Tavsan, Thijs Dallinga

Denk jij dat Ajax zondag wint van Feyenoord?

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.