Regeer: 'Er is veel veranderd voor mij'

door basdew92 0

Regeer: 'Er is veel veranderd voor mij'

door basdew92 0

Laatst geüpdatet

Youri Regeer, middenvelder van Ajax O19, ziet zijn status snel veranderen. Op het WK voor spelers onder zeventien jaar kan hij sinds de tweede wedstrijd in de poulefase rekenen op een basisplaats. Met Voetbal International sprak de middenvelder over zijn ontwikkeling.

Regeer kwam na de voor Oranje desastreus verlopen openingswedstrijd tegen Japan (3-0 verlies) in de ploeg voor aanvoerder en mede-Ajacied Kenneth Taylor. Met Regeer in de gelederen werd vervolgens ternauwernood kwalificatie voor de volgende ronde afgedwongen. Voor Regeer is het prachtig: 'Dat had ik deze zomer allemaal echt niet durven dromen. Er is veel veranderd voor mij de afgelopen tijd.

Zijn omgeving stimuleert hem om zijn stijgende lijn vast te houden. 'Ik word echt gepusht om te presteren, maar gelukkig heb ik de kansen die ik krijg met beide handen gegrepen. Dan komt er ook steeds meer aandacht van buiten, maar ik blijf mezelf, daar helpen mijn familie, vrienden en vriendin me bij.'

Regeer en consorten, waaronder de Ajacieden Sontje Hansen en Naci Ünüvar, spelen dinsdagnacht de achtste finale tegen hun leeftijdsgenoten van Nigeria.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties