'PSV en nog twee Eredivisieclubs benaderden Eriksen, Deen wil terug naar Premier League'

door Bart Veenstra 73

Bron De Telegraaf

'PSV en nog twee Eredivisieclubs benaderden Eriksen, Deen wil terug naar Premier League'

door Bart Veenstra 73

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

PSV heeft tevergeefs een poging gewaagd voor oud-Ajacied Christian Eriksen. Naast de topclub uit Eindhoven zou de Deense middenvelder benaderd zijn door nog twee clubs uit de Eredivisie, zo meldt De Telegraaf. De krant noemt de namen van de andere twee clubs niet.

Het is zodoende onbekend of ook Ajax een poging heeft gewaagd voor Eriksen. Wel schrijft De Telegraaf dat Eriksen de Premier League waarschijnlijk verkiest boven een terugkeer in de Eredivisie. De Deen kan ook naar een club in de Duitse Bundesliga en naar enkele clubs buiten Europa.

Eriksen speelde in Engeland eerder voor Tottenham Hotspur. Met zijn gezin zou Eriksen vooral het leven in Engeland heel fijn hebben gevonden en om die reden mikt hij op een terugkeer naar de Premier League. De belangstelling van Brentford is bekend, al zijn er volgens De Telegraaf nog drie clubs uit de Premier League die Eriksen willen inlijven.

Eriksen weer op niveau

Eriksen, die tijdens een EK een hartstilstand opliep, is na een maandenlange, nauwkeurig opgebouwde revalidatie en het trainen op niveau weer in een conditie waarmee hij snel zou kunnen aanhaken bij een nieuwe club. Het lijkt erop dat de Deen binnen afzienbare tijd een nieuwe club zal hebben. Vanwege zijn ICD-kastje mag hij geen topsport meer bedrijven in Italië. Zodoende gingen Eriksen en Internazionale onlangs uit elkaar.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties