Peereboom over clash met Sporting Portugal: 'Denk dat het een interessante loting is'

door Brent Tomassen 1

Bron Ajax TV

Peereboom over clash met Sporting Portugal: 'Denk dat het een interessante loting is'

door Brent Tomassen 1

Bron Ajax TV

Laatst geüpdatet

Frank Peereboom, trainer van Ajax O18, kijkt uit naar de uitwedstrijd in de UEFA Youth League tegen Sporting Portugal. Ook spreekt hij mooie woorden voor zijn collega Dave Vos, die voor de rest van het seizoen trainer van Jong Ajax is.

'Het affiche is mooi. we hadden acht ploegen in de koker zitten, alleen Liverpool konden we niet krijgen, en die waren allemaal aansprekend', vertelt Peereboom bij Ajax TV. 'Deze ploeg kennen we van vorig jaar nog. Het is een lastige ploeg, dus wat dat betreft denk ik dat het een interessante loting is. Uit is wel jammer, want we hadden gehoopt op een vol huis in de vakantie.'

Eerder deze week kwam naar buiten dat Dave Vos het seizoen afmaakt bij Jong Ajax. Peereboom en Vos kennen elkaar goed en dus heeft de trainer van Ajax O18 alle vertrouwen in zijn collega. 'Dave en ik kennen elkaar al zolang als we hier zijn, dus daar voorzie ik geen problemen in. We moeten elkaar daarin blijven versterken. Het gaat om de club en de spelers. Daar staat hij voor en daar sta ik voor. Dus dat komt helemaal goed.'

De wedstrijd tussen Ajax O18 en Feyenoord O18 wordt zaterdagmiddag om 14.30 uur afgetrapt op Sportpark De Toekomst. De wedstrijd tussen Ajax O18 en Sporting Portugal O19 wordt op 1 maart om 13.00 uur in Lissabon afgewerkt.

Lees hier de voorbeschouwing op de mini-klassieker tussen Ajax O18 en Feyenoord O18!

Denk jij dat Ajax minimaal drie keer scoort tegen Sparta?

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.