Pasveer: 'Schreuder, rot op? Niet gehoord. Wat ik ervan vind? Dat zijn emoties'

door Bart Veenstra 40

Bron De Telegraaf

Pasveer: 'Schreuder, rot op? Niet gehoord. Wat ik ervan vind? Dat zijn emoties'

door Bart Veenstra 40

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Remko Pasveer beseft dat de lat bij Ajax voor de buitenwacht heel hoog ligt. De Amsterdammers hebben nog altijd de minste verliespunten in de Eredivisie, al lijkt er na de nederlaag tegen PSV (1-2) toch sprake van een crisis te zijn.

Na afloop van de wedstrijd werd Pasveer door De Telegraaf gevraagd of het alleen bij Ajax kan, dat de club het minste aantal verliespunten van de Eredivisie heeft en het toch crisis is. Zijn antwoord is duidelijk: 'Dat denk ik wel, ja', aldus de doelman van Ajax.

Druk op trainer Schreuder

De vier pijnlijke nederlagen in de groepsfase van de Champions League zullen eveneens meespelen bij het Amsterdamse publiek. Vanaf de tribunes was zondagmiddag 'Schreuder, rot op' te horen. Pasveer geeft aan de druk logisch te vinden. 'Dat is ook de positie waarin we willen zitten. We eisen van onszelf alles te winnen. Dan is dit natuurlijk geen goed resultaat.'

Opvallend genoeg heeft Pasveer naar eigen zeggen niets gehoord van wat er van de tribunes werd geschreeuwd. 'Schreuder, rot op? Niet gehoord. Wat ik ervan vind? Dat zijn emoties. Natuurlijk willen we allemaal winnen, laten zien dat we progressie boeken en zo snel mogelijk kampioen worden. Dat is het doel.'

Ajax verloor zondagmiddag met 1-2 van PSV. Door de nederlaag is PSV nu koploper, al kan Ajax woensdag - als het de inhaalwedstrijd tegen Vitesse wint - de koppositie van de Eindhovenaren weer overnemen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.