'Overmars na herstel van licht infarct weer aan het werk bij Royal Antwerp'

door Jesse ter Haar 140

Bron Algemeen Dagblad

'Overmars na herstel van licht infarct weer aan het werk bij Royal Antwerp'

door Jesse ter Haar 140

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Marc Overmars is na een infarct weer aan het werk gegaan bij Royal Antwerp, zo schrijft het Algemeen Dagblad dinsdagmiddag. De voormalig speler en bestuurder van Ajax werd drie weken geleden getroffen door een licht hartinfarct en heeft na enkele dagen in het ziekenhuis even de tijd genomen om te herstellen.

Het infarct leidde ertoe dat Overmars onwel werd, waarna hij naar het ziekenhuis werd gebracht. Al snel ging het weer goed met de directeur van Royal Antwerp, maar een periode van rust was nodig. De club van onder meer Toby Alderweireld, Jurgen Ekkelenkamp en Viktor Fischer kan weer op hem rekenen.

Tijdens zijn periode van rust bleef Overmars - die bij Ajax vertrok wegens grensoverschrijdend gedrag richting vrouwelijke medewerkers - de club van een afstand gewoon volgen. Inmiddels is hij ook weer gezien op het complex van de club. Woensdagavond speelt nummer drie van België alweer de volgende wedstrijd in de competitie en het is nog niet bekend of Overmars daarbij aanwezig zal zijn.

Na een vliegende start kwam Royal Antwerp dit seizoen in een mindere periode terecht in de Jupiler League Pro. De club staat nog altijd op de derde plaats, maar wel met een flinke achterstand op koploper KRC Genk. Waar Royal Antwerp op een puntentotaal van 39 staat, verzamelde de club uit Genk al 52 punten.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.