Oranje O17 ondanks scorende Kalokoh onderuit tegen Spanje

door Thijs Zwagerman 0

Bron AS

Oranje O17 ondanks scorende Kalokoh onderuit tegen Spanje

door Thijs Zwagerman 0

Bron AS

Laatst geüpdatet

Oranje O17 heeft zondagmiddag een vriendschappelijke wedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Spanje verloren. De ploeg van bondscoach Mischa Visser ging met 2-1 onderuit. De enige Nederlandse treffer werd gemaakt door Ajax-aanvaller David Kalokoh.

Kalokoh was samen met Gabriël Misehouy de enige Ajax-speler die een basisplaats had tegen Spanje. Misehouy speelde als aanvallende middenvelder en was tevens de aanvoerder van Oranje O17. Silvano Vos en Alvaro Henry, twee andere Ajacieden, vielen later in de wedstrijd nog wel in, maar wisten de nederlaag dus niet te voorkomen.

Oualid Agougil, de vijfde en laatste Ajacied in de selectie van Oranje O17, kwam niet in actie tegen Spanje. Oranje O17 speelde gedurende deze interlandperiode twee oefenduels tegen Spanje. Vrijdag verloren de Nederlandse talenten al met 2-0 van de Spanjaarden. Zondag was het verschil tussen beide ploegen kleiner, maar werd er dus wel andermaal verloren.

Denk je dat België ten koste van Italië derde wordt in de Nations League? Zet in en krijg bijna vier keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties