Nederland verrassend favoriet tegen bijna foutloze Denen (Ad)

door Gino Haverkamp 16

Nederland verrassend favoriet tegen bijna foutloze Denen (Ad)

door Gino Haverkamp 16

Laatst geüpdatet

Zaterdagavond ontmoet het Nederlands elftal Denemarken in het kader van een vriendschappelijke interland. Voor de equipe van bondscoach Louis van Gaal vormt de wedstrijd de officiële aftrap van de voorbereiding op het WK in Qatar, dat in november en december plaatsvindt. Een succesvolle kick-off is gewenst.

Opvallend genoeg is Nederland bij de bookmakers de favoriet tegen Denemarken. Dat is juist opvallend, omdat Denemarken in een goede flow zit. De Denen hebben zich dominant geplaatst voor het Wereldkampioenschap en verloren in de kwalificatiereeks maar één keer, terwijl ze op het afgelopen EK tot de halve finales reikten. Nederland daarentegen viel in de achtste finales al uit het toernooi en plaatste zich met wat meer moeite voor het WK. Toch krijg je 1,86 keer je inzet terug als je gokt dat Nederland wint van Denemarken. Een zege van de Scandinaviërs levert dan weer een quotering van 4,30 op.

Memphis Depay is gedeeld topscorer van de WK-kwalificatiereeks met twaalf doelpunten. In totaal vond hij vorig jaar zeventien keer het net namens Oranje, dus scoren gaat hem de laatste tijd makkelijk af. Toch krijg je een ruime verdubbeling van je inzet terug als je denkt dat de FC Barcelona-aanvaller scoort tegen Denemarken. Op een goal van zijn kant staat een quotering van 2,40.

Bijna verdubbeling als beide teams scoren

De kans dat beide landen scoren zaterdag wordt iets kleiner geacht dan de kans dat één van de teams tot scoren komt. Het eerste levert zelfs bijna een verdubbelong op: 1,90. Als één van de twee teams scoort, krijg je 1,85 keer je inzet terug.

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.