Naast Ten Hag heeft Manchester United nog vier trainers op het lijstje staan

door Bas Velzel 41

Bron BBC

Naast Ten Hag heeft Manchester United nog vier trainers op het lijstje staan

door Bas Velzel 41

Bron BBC

Laatst geüpdatet

Erik ten Hag staat hoog op het lijstje bij Manchester United om van de zomer interim-trainer Ralf Rangnick te vervangen. Ten Hag zou zelfs al een eerste gesprek hebben gehad met de club, maar volgens de Engelse BBC staan er nog vier namen op het lijstje.

Naast Ten Hag staat ook Mauricio Pochetinno hoog op het lijstje bij The Red Devils. United volgt de huidige trainer van Paris Saint-Germain al een tijdje. Zijn baan in Parijs staat onder druk nadat PSG werd uitgeschakeld in de Champions League. Hij heeft, net als Ten Hag, een contract bij de club tot 2023.

Sevilla en Chelsea

Een andere naam waar de directie van United naar kijkt, is Julen Lopetegui. De coach van Sevilla heeft een contract tot 2024 en heeft ook al naar buiten gebracht dat hij op het moment tevreden is in Andalusië. Ook de naam van de coach van het Spaanse nationale team, Luis Enrique, is terug te vinden op het lijstje van United. Maar volgens de BBC is de kans dat hij naar Manchester komt erg klein, aangezien hij aan het einde van dit jaar met Spanje naar het WK gaat.

Ook in Engeland kijkt de huidige nummer zes van de Premier League rond en het heeft zijn oog laten vallen op Thomas Tuchel van Chelsea. De Duister die aan het roer is bij The Blues heeft nog geen indicatie aangegeven dat hij wil vertrekken uit Londen. Maar vanwege de huidige situatie rond de club, houdt United het goed in de gaten.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.