'Ten Hag heeft eerste gesprek gevoerd met Manchester United'

door Bart Veenstra 78

Bron Fabrizio Romano, The Daily Mail

'Ten Hag heeft eerste gesprek gevoerd met Manchester United'

door Bart Veenstra 78

Bron Fabrizio Romano, The Daily Mail

Laatst geüpdatet

Erik ten Hag heeft deze week een gesprek gevoerd met Manchester United. Het nieuws werd dinsdagavond naar buiten gebracht door de Engelse journalisten Chris Weeler en Sami Mokbel (beiden Daily Mail), waarna de doorgaans goed ingevoerde Fabrizio Romano het nieuws heeft bevestigd.

Het gesprek tussen Manchester United en de huidig trainer van Ajax heeft deze week plaatsgevonden. Geschreven wordt dat Manchester United tevreden zou zijn met de kennis van de Engelse taal van de trainer. Echter: een uiteindelijke beslissing hangt af van meerdere factoren.

Tijdens het gesprek tussen Manchester United en Ten Hag zou de trainer gevraagd hebben naar het budget en de plannen voor de toekomst van de club, zo meldt Romano. Daarnaast zou Ten Hag er klaar voor zijn om de uitdaging in de Premier League aan te gaan.

Manchester United spreekt met meerdere kandidaten

Manchester United zal nog met meer kandidaten gaan gespreken. Namen worden in dit geval niet genoemd. Eerder werd ook PSG-trainer Mauricio Pochettino gelinkt aan de Engelse topclub. Een favoriet voor de rol bij Manchester United zou er echter niet zijn.

Bij Manchester United stond eerder dit seizoen Ole Gunnar Solskjaer nog voor de groep. De Noor werd echter ontslagen na aanhoudend teleurstellende resultaten. Daarna werd Ralf Rangnick aangesteld als interim-manager. Het is de bedoeling dat er vanaf het nieuwe seizoen een nieuwe manager voor de groep staat.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.