Naar verluidt: 'Geruchten over Haller naar Besiktas worden tegengesproken'

door Bart Veenstra 40

Bron AS

Naar verluidt: 'Geruchten over Haller naar Besiktas worden tegengesproken'

door Bart Veenstra 40

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is weer open en dus nemen de geruchten omtrent oud-spelers van Ajax toe. In Naar Verluidt lees je de laatste transfergeruchten rondom oud-Ajacieden, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Dinsdag 9 januari

'Geruchten over Haller naar Besiktas worden tegengesproken'

Sébastien Haller is op dit moment niet in gesprek met Besiktas over een mogelijke huurtransfer. Dat meldt Ruhr Nachrichten, nadat eerder door het Turkse Hurriyet werd gemeld dat de oud-spits van Ajax onderweg zou zijn naar de Turkse topclub. Geschreven werd dat er al een akkoord zou zijn tussen Borussia Dortmund en Besiktas, maar volgens Ruhr Nachrichten is er nog geen enkel gesprek gevoerd en bovendien zou er geen interesse zijn getoond vanuit Besiktas. Haller maakt een moeizaam seizoen door bij Borussia Dortmund, waar hij moet toezien dat concurrent Nicolas Füllkrug de voorkeur geniet.

Maandag 8 januari 

'Villarreal toont interesse in Becker'

Villarreal is geïnteresseerd in Sheraldo Becker, zo meldt Florian Plettenberg van Sky Sport maandagmiddag op X. Gesprekken over een permanente overstap hebben volgens de Duitse journalist al plaatsgevonden. Becker verruilde Ajax in 2016 voor ADO Den Haag. In 2019 werd de rappe buitenspeler opgepikt door Union Berlin waar hij opbloeide. Becker scoorde in 140 wedstrijden 24 keer voor de Duitse club, daarnaast gaf hij 26 keer een assist. Nu krijgt de 28-jarige ex-Ajacied misschien de kans om zijn kwaliteiten te laten zien in La Liga.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.