Misehouy zwaait af bij Ajax: 'Niet het einde dat ik me had voorgesteld'

door Jon van Dam 340

Bron Instagram

Misehouy zwaait af bij Ajax: 'Niet het einde dat ik me had voorgesteld'

door Jon van Dam 340

Bron Instagram

Laatst geüpdatet

Gabriël Misehouy heeft op zijn Instagram-account afscheid genomen van Ajax, de club waar hij deze zomer transfervrij vertrekt. De getalenteerde middenvelder, die nog niet getekend heeft bij een nieuwe club, geeft aan dat zijn vertrek uit de hoofdstad een lastig besluit was.

Bestel het nieuwe Ajax-uitshirt in de Ajaxshop!

'Na twaalf jaar verlaat ik Ajax', begint Misehouy zijn dankwoord. 'Het was een moeilijke beslissing, maar moeilijke beslissingen horen bij het leven. Ik wil alle trainers, spelers en stafleden bedanken die een rol hebben gespeeld in mijn ontwikkeling als speler en persoon. Ik ben dankbaar voor alle mooie herinneringen die ik in al die jaren heb mogen maken. Ik kwam hier als een kleine en vertrok als een jonge man.'

'Dit is niet het einde dat ik me had voorgesteld. Maar alles verloopt volgens zijn (God, red.) plan, niet het mijne', vervolgt de achttienjarige middenvelder. 'Ondanks alles wil ik mijn familie en de mensen die mij steunen bedanken, ik zal mijn uiterste best doen om jullie trots te maken. Tot snel..', aldus Misehouy. In de reacties onder zijn bericht wordt het talent bedankt door enkele Ajacieden. Onder meer Silvano Vos, Julian Rijkhoff en Tristan Gooijer wensen hun oud-teamgenoot het beste voor de toekomst.

Bij Ajax doorliep Misehouy de gehele jeugdopleiding en het leek erop dat hij snel zou doorbreken in het eerste elftal. Zowel de club als speler waren voornemens om zo snel mogelijk tot een nieuwe verbintenis te komen, ware het niet dat de onderhandelingen op niets zijn uitgelopen.

Misehouy bij Jong Ajax

Uiteindelijk kwam Misehouy tot 44 optredens in het shirt van Jong Ajax. Hij debuteerde in het seizoen 2021/22 voor de beloftenploeg en kende tijdens het daaropvolgende seizoen zijn definitieve doorbraak in de Keuken Kampioen Divisie. Tijdens het afgelopen seizoen scoorde hij zeven doelpunten en was hij drie keer aangever in dertien wedstrijden, alvorens hij werd verbannen bij Jong Ajax.

Zet nu in op de EK-wedstrijden! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.