'Mazraoui wordt in de komende dagen gepresenteerd bij Bayern'

door NielsOpdam 59

Bron Fabrizio Romano

'Mazraoui wordt in de komende dagen gepresenteerd bij Bayern'

door NielsOpdam 59

Bron Fabrizio Romano

Laatst geüpdatet

Noussair Mazraoui zal in de komende dagen worden aangekondigd als nieuwe speler van Bayern München. Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano zondagmiddag. De rechtsachter tekent voor vier jaar in München.

'De deal is rond', vertelt Hasan Salihamidžić, technisch directeur van Bayern München. Mazraoui vertrekt transfervrij naar Duitsland en daardoor ontvangt Ajax geen geld voor de rechtsachter. Hij wordt in de komende dagen gepresenteerd, want de medische keuring is ook doorstaan.

Na Ajax - sc Heerenveen werd Mazraoui al gefeliciteerd met zijn overstap naar Bayern München, waarna hij het bevestigde. 'Dankjewel. Het is rond. Na Ajax is Bayern mijn droomclub', vertelde Mazraoui in gesprek met ESPN.

Het Duitse Kicker meldde eerder dat de oud-Ajacied een contract tot de zomer van 2026 tekent in München. Hij voegt zich per 1 juli bij de selectie van Der Rekordmeister. Het is de bedoeling dat na Mazraoui ook Ryan Gravenberch naar Bayern München verkast.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.