Martínez en Tagliafico opgeroepen voor nationale team van Argentinië

door Jesse ter Haar 6

Bron AFA

Martínez en Tagliafico opgeroepen voor nationale team van Argentinië

door Jesse ter Haar 6

Bron AFA

Laatst geüpdatet

Lisandro Martínez en Nicolás Tagliafico mogen zich later deze maand melden bij het nationale team van Argentinië, zo maakt de voetbalbond bekend via Instagram. Het tweetal behoorde ook tijdens de laatste interlandperiode al tot de selectie.

Eerstgenoemde Ajacied moet zijn naam nog gaan vestigen in zijn thuisland. Tot op heden kwam hij pas drie keer uit in het shirt van Argentinië, maar halverwege november kunnen daar twee wedstrijden bij komen. Uruguay en Brazilië zijn over ongeveer twee weken tegenstanders van formaat.

Voor Tagliafico geldt iets compleet anders. De verdediger kwam al 36 keer uit voor het nationale team van Argentinië en heeft de aanvoerdersband zelfs meerdere keren gedragen. Wel kent hij bij Ajax momenteel een minder succesvol seizoen. Hij verloor zijn basisplek min of meer aan landgenoot Martínez. Hij speelt immers als centrale verdediger, waardoor Daley Blind de plek van Tagliafico als linksback inneemt.

De wedstrijden van Argentinië tegen Uruguay en Brazilië vinden plaats op respectievelijk zaterdag 13 en woensdag 17 november. Vier dagen na die laatste wedstrijd, op zondag 21 november, speelt Ajax een uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties