Argentinië wint zonder Martínez en Tagliafico nipt van Peru

door Terrence Riepma 7

Argentinië heeft nipt weten te winnen van Peru. Tijdens de WK-kwalificatiewedstrijd werd het 1-0 voor de Argentijnen, die hierdoor nog steeds op koers liggen voor een WK-ticket voor het toernooi van eind 2022. Nicolás Tagliafico en Lisandro Martínez bleven de hele negentig minuten op de bank.

Lautaro Martínez opende vlak voor rust de score door de 1-0 te maken. De spits van Internazionale knikte een voorzet van Nahuel Molina (Udinese) hard binnen in de 43e minuut. Peru kreeg in de tweede helft nog wel een strafschop, maar deze werd via de lat hard over geschoten door Victor Yótun (Cruz Azul).

Tagliafico en Martínez kwamen niet in actie namens de Argentijnen. Gedurende de hele wedstrijd bleven de twee op de bank zitten. Het was echter dit laatste duel in de interlandperiode waardoor de twee verdedigers te laat terug komen voor sc Heerenveen - Ajax, wat aanstaande zaterdag zal plaatsvinden in het Abe Lenstra Stadion.