Invaller Antony wint met Brazilië ruim van Uruguay, WK-ticket in zicht

door Terrence Riepma 6

Bron AS

Invaller Antony wint met Brazilië ruim van Uruguay, WK-ticket in zicht

door Terrence Riepma 6

Bron AS

Laatst geüpdatet

Brazilië heeft met ruime cijfers weten te winnen van Uruguay. De WK-kwalificatiewedstrijd, die werd gespeeld tijdens de nacht van donderdag op vrijdag, eindigde in een 4-1 overwinning voor De Goddelijke Kanaries. Antony kwam ook in actie, al was het middels een invalbeurt.

Al vroeg in de wedstrijd opende Neymar de score door in de tiende minuut de 1-0 te maken. Ook bij de 2-0 had de sterspeler een hoofdrol. zijn schot kaatste terug en Leeds United-speler Raphinha maakte op die manier al acht minuten later de 2-0. Raphinha maakte ook de 3-0 in de 58e minuut, wederom dankzij Neymar die ditmaal de bal meegaf aan zijn medespeler.

Antony kwam in de 61e minuut het veld op voor Lucas Paqueta (Olympique Lyon) en kreeg zo opnieuw speelminuten voor zijn land. Luis Suárez maakte zestien minuten na de invalbeurt van Antony nog de 3-1, maar vlak voor tijd kon Gabriel Barbosa nog 4-1 maken, waardoor een WK-ticket steeds meer in zicht is. Brazilië staat met 31 punten bovenaan in zijn groep, zes punten voor nummer twee Argentinië.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties