Leyder wil snel aansluiten bij Jong Ajax

door Bart Veenstra 6

Leyder wil snel aansluiten bij Jong Ajax

door Bart Veenstra 6

Laatst geüpdatet

Nathan Leyder is na een periode van drie jaar vol blessures op de weg terug. In gesprek met Fan! vertelt hij over zijn blessures, Jaap Stam en de voordelen van het hebben van een vaste relatie.

'In drie jaar tijd heb ik hoogstens twaalf maanden op het veld gestaan. Zodra mijn revalidatie achter de rug is, wil ik eerst een vaste stek veroveren bij Jong Ajax. Dan kan het snel gaan', klinkt hij optimistisch, waarna hij lovende woorden spreekt over Stam. 'Vooral Jaap Stam maakte een overweldigende indruk op mij. Hij had een strak T-shirt aan dat de contouren van zijn indrukwekkende spieren benadrukte en als hij sprak, rilde ik haast van de schrik. Geloof me, als zo iemand zijn mond opentrekt, moet je wel luisteren. Hij heeft tenslotte toch de Champions League gewonnen!'

Vervolgens vertelt Leyder dat hij blij is met zijn huidige vriendin. 'Mijn vriendin is gelukkig geen gold digger. Haar ouders zijn welgesteld, hebben zelfs een huis in Zuid-Frankrijk. Nu weet ik: op mijn leeftijd is het niet verkeerd om een vaste relatie te hebben. Anders zou ik het leven leiden van een flierefluiter en elk weekend met een andere griet thuiskomen', besluit hij met een grap.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties