L'Équipe: 'Onana wijst Olympique Lyon af'

door MelleGoekoop 65

Bron L'Équipe

L'Équipe: 'Onana wijst Olympique Lyon af'

door MelleGoekoop 65

Bron L'Équipe

Laatst geüpdatet

André Onana heeft Olympique Lyon afgewezen per telefoon, zo meldt L'Èquipe. De Franse topclub was lang om de handtekening van de doelman van Ajax aan het strijden, maar heeft nu een nee te horen gekregen. De doelman gold als topprioriteit van trainer Peter Bosz, die zeer succesvol was met de Kameroener in zijn Ajax-tijd.

Dinsdag werd bekend gemaakt dat Onana aan het twijfelen is geslagen en daardoor de Franse club in de wachtkamer had gezet. Olympique Lyon onderhandelde meerdere weken met de Amsterdammers over de transfersom van de doelman en bereikte vorige week naar verluidt een akkoord over een bedrag van ongeveer zes miljoen euro, waarbij geen bonussen zijn meegerekend.

Volgens L'Èquipe heeft Onana zich om laten praten nadat clubs uit grotere competities zich voor hem hadden gemeld. Om welke clubs het gaat is onbekend, maar zij zouden de Kameroener een aantrekkelijke tekenbonus hebben beloofd. Woensdagmiddag gaf directeur Edwin van der Sar reeds aan dat het de bedoeling is dat Onana deze zomer vertrekt uit Amsterdam, maar de bestemming is op dit moment nog onbekend.

Bestel het nieuwe Ajax-thuisshirt mét het oude logo nu!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties