Van der Sar gaat in op situatie omtrent Onana: 'Op dit moment rustig'

door Bart Veenstra 19

Bron Ziggo Sport

Van der Sar gaat in op situatie omtrent Onana: 'Op dit moment rustig'

door Bart Veenstra 19

Bron Ziggo Sport

Laatst geüpdatet

Edwin van der Sar verwacht dat André Onana binnenkort zal vertrekken bij Ajax, ook al is het op dit moment rustig rondom de doelman. De algemeen directeur heeft zich neergelegd bij een vertrek van de goalie, al heeft hij vertrouwen in doelmannen Maarten Stekelenburg en Remko Pasveer.

Tegenover Ziggo Sport spreekt Van der Sar over een 'lastige' situatie. Ajax had graag doorgegaan met Onana, maar een contractverlenging bleef uit. 'Er zijn contacten geweest met Lyon, maar op dit moment is het rustig', zegt Van der Sar.

De Telegraaf meldde dinsdagavond dat Onana zelf de stekker uit de onderhandelingen met Olympique Lyon had getrokken. 'Dat is mij niet bekend', aldus Van der Sar. 'Ik heb geregeld contact met André, maar dat is vooral vriendschappelijk. De echte details houden we voor onszelf. Het is zijn insteek om te vertrekken en met Maarten en Remko hebben we twee hele goede keepers. Maarten heeft het uitermate goed gedaan.'

Lange tijd leek het erop dat Onana naar Olympique Lyon zou vertrekken, maar naar verluidt zou de keeper zijn vizier hebben gericht op 'grotere' clubs. Welke clubs op dit moment interesse hebben in Onana is niet bekend. Wel is het zo dat Arsenal eerder serieus geïnteresseerd zou zijn geweest.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties