Kudus zoals verwacht in definitieve WK-selectie van Ghana

door Bart Veenstra 6

Bron Ghanese voetbalbond

Kudus zoals verwacht in definitieve WK-selectie van Ghana

door Bart Veenstra 6

Bron Ghanese voetbalbond

Laatst geüpdatet

Mohammed Kudus is definitief opgenomen in de WK-selectie van Ghana voor het WK in Qatar. Dat maakt de Ghanese voetbalbond bekend. De plek van de middenvelder in de selectie van het Afrikaanse land komt niet als een verrassing: Kudus geldt als één van de belangrijkste spelers van Ghana.

Naast Kudus kent de selectie van Ghana nog meer bekende namen. De meest in het oog springende naam is die van Arsenal-middenvelder Thomas Partey. Verder behoort ook voormalig Ajax-target Kamaldeen Sulemana tot de selectie van de Ghanezen.

Ook de broers André (Al-Sadd) en Jordan Ayew (Crystal Palace) en verdedigers Tariq Lamptey (Brighton & Hove Albion) en Daniel Amartey (Leicester City) behoren tot de WK-selectie. Verder zijn ook Mohammed Salisu (Southampton) en Iñaki Williams (Athletic Bilbao) bekende namen.

Ghana is tijdens het WK in de groepsfase gekoppeld aan Portugal, Zuid-Korea en Uruguay. De eerste wedstrijd voor Ghana is tegen Portugal en wordt gespeeld op donderdag 24 november. Zie hier het complete speelschema van Ghana.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.