'Kroes hoopt komende week te horen wanneer AZ hem vanwege concurrentiebeding vrijgeeft'

door NielsOpdam 83

Bron Voetbal International

'Kroes hoopt komende week te horen wanneer AZ hem vanwege concurrentiebeding vrijgeeft'

door NielsOpdam 83

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Alex Kroes hoopt komende week te horen wanneer AZ hem vanwege het concurrentiebeding vrijgeeft, zo schrijft Voetbal International. Ajax heeft Kroes zo'n drie weken geleden voorgedragen als nieuwe algemeen directeur, maar de Amsterdammers zijn afhankelijk van AZ, omdat die club een concurrentiebeding heeft afgesproken.

'Wanneer dit wél gebeurt, hoopt Kroes komende week te horen', schrijft Voetbal International over het vrijgeven van de nieuwe algemeen directeur van Ajax. Volgens het medium snapt de bestuurder de opstelling van de club uit Alkmaar. 'Maar hij gaat er ook van uit dat die club groot genoeg is om deze zaak niet te lang te traineren.'

Voetbal International schrijft verder dat Kroes vindt dat de algemeen directeur, de technisch directeur, een trainer, een hoofd opleidingen en een hoofdscout 'een vijf-eenheid moet zijn in een succesvolle bvo'. De aanstaande algemeen directeur van Ajax heeft in zijn ogen al veel tijd verloren. 'Maar tot het licht uit Alkmaar op groen wordt gezet zit de waarschijnlijk beste transfer die Ajax deze zomer deed hulpeloos op de bank.'

'Daar gaan misschien nog wel een paar maanden overheen'

Freek Jansen vertelde dinsdag in de Pak Schaal Podcast dat er nog steeds niet is uitgesproken wanneer Kroes bij Ajax kan starten. 'Daar gaan misschien nog wel een paar maanden overheen... Dat zou ik jammer vinden, want Kroes heb je keihard nodig in de organisatie. Hij wordt de nieuwe algemeen directeur en moet met Mislintat gaan sparren, ook om Mislintat op technisch vlak uit te dagen', vertelde Jansen.

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.