Klaassen geïmponeerd door Riedewald

door Floris 17

Klaassen geïmponeerd door Riedewald

door Floris 17

Laatst geüpdatet

Davy Klaassen is onder de indruk van Jaïro Riedewald, zo valt te lezen in Voetbal International. Het jonge talent speelde vorig seizoen met name als centrale verdediger, maar werd woensdagavond tegen PAOK Saloniki (1-1) door trainer Peter Bosz ingezet als controlerende middenvelder.

'Hij doet het goed. Daar heeft hij in de jeugd ook al gespeeld, dus het is niet nieuw voor hem. Hij is een slimme speler en heeft daarbij ook nog snelheid en kracht, dus hij kan daar prima uit de voeten.' weet ook aanvoerder Klaassen. Een andere 'verschuiving' in de selectie is het naderende vertrek van Arek Milik naar Napoli voor 34 miljoen euro. 'Ik weet nog niet of het zeker is. Als het zeker is, is het jammer voor ons en een mooie transfer voor hem. Ik wens hem heel veel succes, als hij daar naartoe gaat.'

Debutant Kasper Dolberg verving Milik met succes: hij scoorde de enige Ajax-treffer van de wedstrijd en wist eigenlijk ook nóg een doelpunt te maken, maar die werd onterecht afgekeurd wegens buitenspel. 'Kasper heeft het goed gedaan. Hij moet dit door gaan zetten en dan zien we het wel. Het is niet aan mij om te bepalen of er nog een extra aanvaller bij moeten komen', aldus Klaassen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.