Jong Ajax verliest met basisspeler Babel van Tigres UANL O21

door NielsOpdam 154

Bron Ajax

Jong Ajax verliest met basisspeler Babel van Tigres UANL O21

door NielsOpdam 154

Bron Ajax

Laatst geüpdatet

Jong Ajax heeft een oefenwedstrijd tegen Tigres UANL Onder 21 verloren. Dat schrijft de Amsterdamse club woensdag op de clubwebsite. Het elftal van John Heitinga verloor op Sportpark de Toekomst met 0-1 van de Mexicanen.

Bij Jong Ajax begon Ryan Babel, die in Amsterdam zijn conditie op peil houdt, in de basisopstelling. Pelle Clement traint ook mee met de ploeg van Heitinga, maar hij begon op de bank. Jong Ajax begon goed aan het oefenduel en was voetballend 'veel beter', schrijft Ajax in een kort verslag van de wedstrijd.

Babel en Giovanni kregen enkele mogelijkheden namens de Amsterdammers. De Braziliaan schoot de bal op de kruising van het doel. In de tweede helft was Jong Ajax opnieuw beter dan Tigres UANL O21. Jeppe Kjaer schoot de ploeg ook op voorsprong, maar de Ajacied stond buitenspel, waardoor het doelpunt werd afgekeurd.

Uiteindelijk kreeg de Mexicaanse tegenstander één van de spaarzame kansen. Tigres UANL O21 benutte de mogelijkheid wel en daardoor verliest Jong Ajax 'tegen de verhouding in met 0-1'.

Opstelling Jong Ajax:

Roggeveen; Jermoumi, Warmerdam, Gooijer, Salah-Eddine; Brandes, Misehouy, Giovanni; Martha, Babel, Banel.

Wissels Jong Ajax:

Kjaer, Dall, Enem, Clement.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties