Jans bevestigt komst Salah-Eddine naar FC Twente: 'Zaten al een poosje op hem te azen'

door Jesse ter Haar 40

Bron ESPN

Jans bevestigt komst Salah-Eddine naar FC Twente: 'Zaten al een poosje op hem te azen'

door Jesse ter Haar 40

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Ron Jans, trainer van FC Twente, bevestigt dat Anass Salah-Eddine onderweg is naar FC Twente. De linksback wordt door Ajax voor een seizoen verhuurd, terwijl zijn verbintenis in Amsterdam tot medio 2025 wordt verlengd.

'We zaten al een poosje op hem te azen. Het is nu gelukkig gelukt', aldus Jans in gesprek met ESPN. 'Hoe eerder, hoe beter. We hopen dat het papierwerk zo rond is en hij mee kan gaan naar Belgrado. Je wilt op elke positie een Eredivisie-voetballer hebben staan. Nu hebben we dat op de linksbackpositie ook en daar ben ik hartstikke blij mee.'

Gedurende een groot deel van de voorbereiding was er onzekerheid over de toekomst van Salah-Eddine. De linksback was in gesprek met Ajax, terwijl Club Brugge interesse zou hebben getoond. Ajax en de speler zijn er uiteindelijk uitgekomen, met als uitkomst dat hij komend seizoen bij FC Twente afwerkt en daarna met een contract tot 2025 bij Ajax terugkeert.

In Belgrado, de stad die Jans benoemt, moet FC Twente een stap zetten richting het hoofdtoernooi van de Conference League. De club uit Enschede neemt het in de voorronde op tegen Cukaricke, de nummer drie van het afgelopen Servische seizoen. Volgende week donderdag volgt de heenwedstrijd in dat tweeluik.

Krijg 1,83 keer je inzet terug als Ajax de Johan Cruijff Schaal wint van PSV!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties