'Salah-Eddine verlengt contract tot medio 2025, Ajax verhuurt hem aan FC Twente'

door Bart Veenstra 434

Bron De Telegraaf

'Salah-Eddine verlengt contract tot medio 2025, Ajax verhuurt hem aan FC Twente'

door Bart Veenstra 434

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Anass Salah-Eddine gaat zijn contract bij Ajax verlengen tot de zomer van 2025. Dat meldt De Telegraaf vrijdagochtend. De linksback wordt in het komende seizoen verhuurd aan FC Twente.

Lange tijd was de toekomst van Salah-Eddine onzeker. De vraag was of hij zijn contract ging verlengen bij Ajax of dat hij een transfer zou maken naar een binnen- of buitenlandse club. Zo zou onder meer Club Brugge interesse hebben gehad in de linksback van Ajax.

Uiteindelijk zijn Ajax en Salah-Eddine een contractverlenging overeengekomen. Deze week werden de gesprekken vlotgetrokken, aldus De Telegraaf. Tot nu toe speelde Salah-Eddine 25 wedstrijden voor Jong Ajax, terwijl hij één keer in actie kwam voor het eerste elftal van de Amsterdamse club.

Komend seizoen speelt Salah-Eddine voor FC Twente. Met die club neemt hij het in de derde voorronde van de Conference League op tegen Cukaricke, de nummer drie van de Servische competitie van vorig seizoen. FC Twente speelt aankomende donderdag eerst uit, waarna een week later in de Grolsch Veste de return volgt.

Krijg 1,83 keer je inzet terug als Ajax de Johan Cruijff Schaal wint van PSV!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties