Invaller Antony kan Brazilië niet helpen aan winst tegen Colombia

door Bart Veenstra 0

Bron AS

Invaller Antony kan Brazilië niet helpen aan winst tegen Colombia

door Bart Veenstra 0

Bron AS

Laatst geüpdatet

Antony heeft Brazilië als invaller niet kunnen helpen aan de drie punten tegen Colombia. Het duel tussen Colombia en Brazilië eindigde in een 0-0 gelijkspel. Daarmee verspeelde Brazilië zijn eerste punten in deze WK-kwalificatiereeks, al is de voorsprong op de rest nog altijd groot.

Brazilië begon het duel met Antony op de bank, al wisten de Brazilianen er zonder de Ajacied niet in te slagen om te scoren tegen Colombia. Antony kwam na 71 minuten in het veld voor Gabriel Jesus en ook de Ajax-aanvaller wist geen doorbraak te forceren. Wel was Antony dichtbij een treffer, maar met een geweldige reflex wist Colombia-doelman David Ospina te voorkomen dat de Ajacied scoorde.

Het duel eindigde zodoende in een 0-0 gelijkspel. Brazilië gaat in de Zuid-Amerikaanse WK-groep met 28 punten aan de leiding en de voorsprong op de rest van de landen is groot. Zo staan de nummers vier en vijf op respectievelijk zestien en vijftien punten, terwijl Brazilië het uitgestelde duel met Argentinië nog moet uitspelen. De eerste nummers vier plaatsen zich rechtstreeks voor het WK, de nummer vijf speelt play-offs.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties