'Ik weet nog dat Van Basten Ziyech afbrandde'

door giobelloni 23

'Ik weet nog dat Van Basten Ziyech afbrandde'

door giobelloni 23

Laatst geüpdatet

Steeds meer Marokkaans-Nederlandse voetballers kiezen er tegenwoordig voor om voor Marokko uit te komen. Hakim Ziyech maakte die keuze twee jaar geleden. Dries Boussatta zegt in gesprek met de NOS dat hij zich dat nog goed kan herinneren.

Nadat Ziyech zijn keus bekend maakte, sprak Marco van Basten hem daar op aan. 'Ik weet nog precies wat Marco van Basten zei. Hij brandde Ziyech volledig af na zijn keuze voor Marokko, omdat Marokko volgens hem toch nooit naar een WK zou gaan. Maar nu is er de kans dat we naar het WK gaan. Als Marokko het haalt zou ik namens Ziyech wel een bosje bloemen willen opsturen naar Van Basten.'

Het Marokkaanse elftal speelt op zaterdag 11 november een allesbeslissende wedstrijd die gaat bepalen of Marokko, voor het eerst sinds 1998, weer gaat deelnemen aan een WK. De tegenstander is naaste concurrent Ivoorkust.

Profiteer nu van de wedstrijdactie in de Ajaxshop en haal het Ajax trainingsshirt of trainingspak voor jouw zoon en/of dochter!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.