Heitinga genomineerd voor categorie 'Beste Trainer' in Keuken Kampioen Divisie

door Bart Veenstra 11

Bron Keuken Kampioen Divisie

Heitinga genomineerd voor categorie 'Beste Trainer' in Keuken Kampioen Divisie

door Bart Veenstra 11

Bron Keuken Kampioen Divisie

Laatst geüpdatet

John Heitinga maakt kans om uitgeroepen te worden tot beste trainer van de Keuken Kampioen Divisie. De trainer van Jong Ajax is samen met nog drie andere trainers uit de Eerste Divisie genomineerd in de categorie 'Beste Trainer'.

Naast Heitinga behoren ook Maarten Martens (Jong AZ), Rob Penders (FC Eindhoven) en Dick Lukkien (FC Emmen) tot de genomineerden. Heitinga eindigde het seizoen met Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie als zevende. De beloften van Ajax scoorden in totaal 82 keer en dat is het meeste van de hele competitie, al moeten de Amsterdammers die positie wel delen met Excelsior.

Martens eindigde met Jong AZ als dertiende, terwijl Penders met FC Eindhoven als derde eindigde. De Eindhovenaren strijden nu in de play-offs om een ticket voor de Eredivisie. Lukkien werd kampioen met FC Emmen en is zodoende sowieso al zeker van promotie naar de Eredivisie.

Max de Waal mogelijk Talent van het Jaar

Max de Waal, die in de tweede seizoenshelft werd verhuurd aan PEC Zwolle, maakt kans om uitgeroepen te worden tot Talent van het Jaar. Samen met Sem Steijn (ADO Den Haag), Johan Bakayoko (Jong PSV en Benjamin Bouchouari (Roda JC) behoort hij tot de genomineerden. Op donderdag 12 mei, tijdens het Kampioensdiner, worden de awards uitgereikt.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties