Hato vond Ajax 'niet goed genoeg' in Almere: 'We hebben het gewoon niet goed uitgevoerd'

door NielsOpdam 13

Bron NOS

Hato vond Ajax 'niet goed genoeg' in Almere: 'We hebben het gewoon niet goed uitgevoerd'

door NielsOpdam 13

Bron NOS

Laatst geüpdatet

Jorrel Hato vindt dat Ajax het plan niet goed heeft uitgevoerd op bezoek bij Almere City, zo vertelt de jonge verdediger in gesprek met de NOS. De Amsterdammers speelden zondagmiddag met 2-2 gelijk op bezoek bij de club uit Flevoland. Verder spreekt Hato ook over zijn oproep voor het Nederlands elftal.

In de eerste helft speelde Ajax slecht op bezoek bij Almere City. Na wat omzettingen van John van 't Schip voetbalde de Amsterdamse club in de tweede helft beter, zag Hato. 'Zij hebben ook iets minder drukgezet dan in de eerste helft. Het was nog steeds niet goed genoeg. We hebben het beter gedaan, maar het was nog steeds niet goed genoeg.'

'Het spelen, zoals we dat deden tegen FC Volendam en sc Heerenveen, kwam er vandaag gewoon niet uit, terwijl de opties er wel waren. We hebben het gewoon niet goed uitgevoerd', vervolgt de zeventienjarige verdediger zijn verhaal over de wedstrijd in Almere. Na de wissel van Steven Bergwijn was Hato in de tweede helft aanvoerder van Ajax. De Ajacied kent een goede week, want hij mag zich maandag ook melden bij Oranje.

'Was in de gym en toen kwam Steven Bergwijn naar me toe'

'Ik was totaal verrast', vertelt Hato over de oproep voor het Nederlands elftal. 'Ik was in de gym en toen kwam Steven Bergwijn naar me toe, want hij had het al gezien. Hij vertelde dat ik was opgeroepen. Ik kon het eerst niet echt geloven, maar toen ik het zelf zag kreeg ik wel een lach op mijn gezicht.' De Ajax-verdediger krijgt de vraag of hij wordt opgeroepen, omdat hij zijn hoofd boven water houdt in een slecht draaiend elftal. 'Ik denk dat het is omdat ik goed mijn best doe. Niet dat het uitmaakt dat het niet goed gaat bij ons. Al zal het wel goed gaan... Het draait er uiteindelijk om dat ik het goed doe.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.