'Hansen in belangstelling van Anderlecht en Eintracht Frankfurt; Ajax zet in op contractverlenging'

door Jesse ter Haar 244

Bron Voetbal International

'Hansen in belangstelling van Anderlecht en Eintracht Frankfurt; Ajax zet in op contractverlenging'

door Jesse ter Haar 244

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Sontje Hansen staat in de belangstelling van RSC Anderlecht en Eintracht Frankfurt, zo weet Voetbal International te melden. Ajax hoopt de aanvaller echter te behouden en hem een contractverlenging aan te bieden. De gesprekken hierover tussen club en speler lopen al.

De interesse van de clubs uit Duitsland en België is concreet. RSC Anderlecht en Eintracht Frankfurt hebben zich namelijk gemeld bij het management van de behendige aanvaller. Hansen heeft nog maar een eenjarig contract in Amsterdam en dus moet er hoe dan ook op korte termijn een belangrijke keuze worden gemaakt. Als het aan de club ligt, ligt de toekomst van Hansen bij de recordkampioen van Nederland.

De club is daarom al in gesprek met het management van de Jong Ajax-aanvaller, maar een overeenstemming werd nog niet bereikt. Daarbij kwam dus nog de belangstelling vanuit het buitenland. Het is niet de eerste keer dat een club Hansen probeert over te nemen van Ajax. FC Utrecht zou eerder ook al interesse hebben getoond.

Hansen zelf liet maandagavond nog weten zijn kansen te ruiken bij Ajax 1. Het talent scoorde twee keer tijdens Jong Ajax - De Graafschap en na afloop stond hij ESPN te woord. Antony lijkt op het punt te staan om Ajax te verlaten en daar zou Hansen naar eigen zeggen niet al te lang van balen. 'Stiekem hoop ik wel dat het gaat gebeuren. Maar als hij blijft, is het een fantastische speler voor Ajax', zei hij.

Vaste kracht bij Jong Ajax

De twintigjarige buitenspeler kent een goede seizoenstart bij Jong Ajax. In de drie eerste competitiewedstrijden van het seizoen de rechtsbuiten hij basisspeler en dat bekroonde hij maandag met twee goals. Daarmee heeft hij zijn totale doelpuntenproductie van vorig seizoen al bijna geëvenaard, want toen vond hij in 23 wedstrijden driemaal het net.

Sportbookies had afgelopen weekeinde tachtig procent van zijn voetbalwedstips juist. Check hier de laatste tips!

Bestel het nieuwe Ajax-uittenue nu in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.