Geruchtenmolen: 'Sampaoli sprak met Ajax over hoofdtrainerschap'

door Jon van Dam 436

Bron Ajax Showtime

Geruchtenmolen: 'Sampaoli sprak met Ajax over hoofdtrainerschap'

door Jon van Dam 436

Bron Ajax Showtime

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is inmiddels gesloten, maar transfergeruchten blijven het hele jaar door komen. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zondag 19 november

'Sampaoli sprak met Ajax over hoofdtrainerschap'

Ajax is in contact geweest met Jorge Sampaoli over de functie van hoofdtrainer bij de Amsterdamse club. Dat meldt de Italiaanse journalist Rudy Galetti van Sportitalia. Uiteindelijk besloot Ajax om John van 't Schip aan te stellen als opvolger van de ontslagen Maurice Steijn. Sampaoli, die onder meer de nationale elftallen van Chili en Argentinië onder zijn hoede had, werd in september ontslagen bij het Braziliaanse Flamengo. Ook Olympique Lyon zou contact hebben gelegd met de oefenmeester. De kwakkelende Franse club is volgens Galetti mogelijk op zoek naar een vervanger van de huidige coach Fabio Grosso.

Maandag 14 november

'Krasnodar wilde Spertsyan wel verkopen, maar niet aan Ajax'

Het Russische Krasnodar was afgelopen transferwindow bereid om Eduard Spertsyan te verkopen, maar niet aan Ajax. Dat meldt de journalist Hrach Khachatryan op X. Het leek er lang op dat Krasnodar meer geld wilde zien voor Spertsyan dan Ajax bood, maar volgens de zaakwaarnemer van Spertsyan zou Krasnodar een gelijk bod van clubs als AC Milan of Inter Milan wel geaccepteerd hebben.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.