Geruchtenmolen: 'Ajax in gesprek met AC Milan over Lazetic'

door Cristian de Jong 593

Bron AS

Geruchtenmolen: 'Ajax in gesprek met AC Milan over Lazetic'

door Cristian de Jong 593

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt gaat bijna weer open en dat betekent dat de geruchten omtrent mogelijk nieuwe en mogelijk vertrekkende spelers van Ajax zullen toenemen. In de geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Donderdag 8 december

'Ajax met AC Milan in gesprek voor Lazetic'

Ajax zou volgens het Italiaanse Calciostyle in gesprek zijn met AC Milan over spits Marko Lazetic. Het 18-jarige talent uit Servië zou de aandacht van de Amsterdammers hebben getrokken. Volgens het Italiaanse medium gelooft Ajax in de kunsten van het talent en zou daarom in gesprek zijn met de club uit Milaan. Lazetic heeft in Italië nog een contract tot de zomer van 2026. De clubleiding van AC Milan wilde in eerste instantie de spits verhuren aan een Italiaans team, maar met de mogelijke interesse van Ajax verandert het de zaak.

Woensdag 7 december

'Kudus in onderhandeling met Borussia Dortmund'

Borussia Dortmund zou in onderhandeling zijn met Mohammed Kudus, zo meldt het Duitse Sport Bild. Volgens het medium wordt het steeds serieuzer tussen de speler en de Duitse topclub. De zaakwaarnemer van Kudus zou in contact zijn met Sebastien Kehl, de sportief directeur van Borussia Dortmund. Een transfersom van meer dan twintig miljoen euro zou voor de Duitse club acceptabel kunnen zijn, zo valt te lezen.

Verwacht jij dat Nederland binnen 90 minuten wint van Argentinië?

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Dinsdag 6 december

'Monza houdt situatie Lucca in de gaten'

Lorenzo Lucca staat in de belangstelling van Monza, zo schrijft Tutto Mercato Web dinsdagavond. De spits wordt momenteel door Ajax gehuurd van Pisa en in de volgende zomer hebben de Amsterdammers een optie tot koop. Mocht de recordkampioen van de Eredivisie die optie niet lichten, dan wil Monza in actie komen en de boomlange aanvaller verleiden tot een transfer.

Maandag 5 december

'Ajax vraagt ruim 46 miljoen euro voor gewilde Kudus'

Ajax vraagt veertig miljoen pond - omgerekend ruim 46 miljoen euro - voor Mohammed Kudus. Dat beweert de Engelse krant The Sun althans. Kudus kan rekenen op interesse van clubs uit de Premier League. In het artikel van The Sun haakt men vooral in op Tottenham Hotspur als mogelijk nieuwe werkgever voor de Ghanees. Verder wordt ook FC Barcelona genoemd als club met interesse in Kudus.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.