Geruchtenmolen: 'Atlético Madrid houdt Mikautadze in de gaten'

door Jesse ter Haar 667

Bron AS

Geruchtenmolen: 'Atlético Madrid houdt Mikautadze in de gaten'

door Jesse ter Haar 667

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is nog niet geopend, maar transfergeruchten blijven het hele jaar door komen. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zie hier de Geruchtenmolen van vorige week!

Donderdag 9 mei

'Atlético Madrid houdt Mikautadze in de gaten'

Georges Mikautadze wordt door Spaanse media gelinkt aan een toptransfer naar Atletico Madrid. Mikautadze beleefde in Amsterdam een moeilijke eerste seizoenshelft, waarna hij door de Amsterdammers werd verhuurd aan zijn vorige werkgever FC Metz. In Amsterdamse dienst kwam de Georgiër niet tot scoren, maar zijn cijfers bij FC Metz liegen er niet om. Sinds zijn terugkeer in de winter wist hij al tien keer het net te vinden in de Ligue 1. Daarnaast gaf hij drie assists sinds zijn terugkeer.

'Ramaj en Hato staan op de radar bij Arsenal'

Diant Ramaj en Jorrel Hato staan op de radar bij Arsenal, zo blijkt uit berichtgeving van The Standard. De goalie is door de Londense topclub gescout en zou in het profiel passen dat Arsenal in een keeper zoekt, maar tegelijkertijd is de verliezend kwartfinalist van het huidige Champions League-seizoen bewust van het feit dat Ramaj op zijn 22-jarige leeftijd minuten wil maken. Een rol als reserve zou hij dan ook niet zien zitten, zo verwacht men. Verder is Arsenal op zoek naar een linksbenige verdediger en daarvoor is Hato in the picture. Ajax wil hem nog minstens een seizoen behouden, maar zou tegelijkertijd bereid zijn hem eventueel te verkopen.

Dinsdag 7 mei

'Vertrokken Misehouy kan mogelijk naar Sparta, Anderlecht en Lille OSC'

Gabriël Misehouy kan zijn carrière mogelijk een vervolg geven bij Sparta Rotterdam, RSC Anderlecht en Lille OSC. Dat meldt SportsWorldGhana dinsdag. Het medium schrijft ook dat Misehouy al vertrokken is bij Ajax, ook al liep zijn contract nog door tot eind juni. Misehouy en Ajax onderhandelden lang over een contractverlenging, maar de partijen konden geen overeenstemming bereiken. Zodoende vertrekt het talent bij Ajax.

Woensdag spelen Real Madrid en Bayern tegen elkaar voor een plek in de finale van de Champions League! Krijg nu 50 of 100 keer je inzet terug als beide ploegen weten te scoren! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Maandag 6 mei

'Ajax heeft Barça-huurling Víctor (22) op de radar'

Ajax houdt de situatie van FC Barcelona-huurling Pau Víctor in de gaten, zo schrijft Diario SPORT maandag. De Catalanen huren de aanvaller van Girona en dat gaat niet zonder succes: Víctor is met zeventien goals de topscorer van het tweede elftal van FC Barcelona. De topclub uit Spanje kan de 22-jarige voorhoedespeler voor drie miljoen euro overnemen, maar FC Barcelona weet nog niet of het de koopoptie gaat lichten. Naast Ajax hebben ook Feyenoord en AZ interesse, waarbij de club uit Alkmaar momenteel het meest concreet is.

Ajax Showtime stelt community-regels op: bekijk het hier!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.