Geruchtenmolen: 'Ajax toont interesse in Partizan-talent Popovic (17)'

door Jesse ter Haar 353

Bron AS

Geruchtenmolen: 'Ajax toont interesse in Partizan-talent Popovic (17)'

door Jesse ter Haar 353

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is inmiddels gesloten, maar transfergeruchten blijven het hele jaar door komen. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Vrijdag 3 november

'Ajax toont interesse in Partizan-talent Popovic (17)'

Ajax heeft interesse getoond in Matija Popovic, zo schrijft Matteo Moretto op X. De zeventienjarige middenvelder van FK Partizan staat echter het meest concreet in de belangstelling van AC Milan. Naast Ajax worden ook FC Barcelona, Real Madrid, Borussia Dortmund en Bayer Leverkusen genoemd als partijen die de verrichtingen rond zijn persoon op de voet volgen. Vooralsnog lijkt AC Milan echter met zijn diensten aan de haal te gaan. Popovic heeft een contract in Servië dat in de zomer van 2024 afloopt.

Dinsdag 31 oktober

'Ajax heeft PAOK-toptalent Konstantelias op het oog'

Ajax heeft Giannis Konstantelias op het oog, zo schrijft het Griekse SDNA dinsdag. De aanvallende middenvelder van PAOK Saloniki zou bovenaan de lijst van gewenste versterkingen staan bij de club uit Amsterdam. Konstantelias is pas twintig jaar oud en heeft al 62 wedstrijden achter de rug in de hoofdmacht van de Griekse topclub. Binnen Ajax zou met name scout Hans van der Zee aandringen op de komst van het 'zeldzame talent' en daarbij zouden John van 't Schip en Michael Valkanis al op de hoogte zijn gebracht.

'Liverpool zet zijn zinnen op binnenhalen van Rensch'

Liverpool zou zijn zinnen gezet hebben op het binnenhalen van Devyne Rensch, zo meldt Football Insider. De club uit de Premier League zou in de Ajacied een multifunctionele voetballer zien. Bij Ajax staat Rensch normaliter als rechtsback opgesteld. Naast Liverpool zou ook Arsenal een oogje hebben op de verdediger. Het nieuws van Football Insider komt niet geheel uit de lucht vallen. In april van dit jaar maakte Ajax Showtime ook al melding van de interesse van Liverpool en Arsenal in Rensch.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.