Geruchtenmolen: 'Ajax heeft interesse in Deense spits Obi-Martin (16)'

door Timo Suur 1298

Bron AS

Geruchtenmolen: 'Ajax heeft interesse in Deense spits Obi-Martin (16)'

door Timo Suur 1298

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is weer open en dat betekent dat er volop geruchten omtrent mogelijke transfers rondom Ajax zullen zijn. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zaterdag 20 januari

'Ajax heeft interesse in Deense spits Obi-Martin (16)'

Ajax heeft interesse in de Deense spits Chidozie Obi-Martin (16), zo schrijft het Deense bold.dk. De jonge spits heeft nog een jeugdcontract bij Arsenal en wegens zijn leeftijd kan hij pas op 29 november, zijn verjaardag, een profcontract tekenen. Volgens de informatie van bold.dk hebben onder meer Ajax en Borussia Dortmund een lucratieve aanbieding op tafel liggen om Obi-Martin aan te trekken. Arsenal probeert een vroegtijdig vertrek van de jongeling te voorkomen, maar de Engelse topclub is zich ervan bewust dat er veel interesse is voor de spits.

Woensdag 17 januari 

'Transfer Rulli naar Estudiantes gaat niet gebeuren'

Een transfer van Gerónimo Rulli naar zijn oude club Estudiantes wordt een moeilijk verhaal, zo schrijft Gastón Edul, journalist van TyC Sports. Volgens Edul heeft de Argentijnse doelman andere aanbiedingen uit Europa. 'Het gaat niet gebeuren', schrijft de journalist over een overstap van Rulli naar Estudiantes.

Dinsdag 16 januari

'Henderson staat op punt te vertrekken bij Al-Ettifaq'

Jordan Henderson lijkt nu echt op weg naar de uitgang bij Al-Ettifaq. Vanuit Saudi-Arabië wordt door EttifaqKSA naar buiten gebracht: 'Henderson staat op het punt te vertrekken.' De naam van zijn volgende bestemming wordt nog niet genoemd, maar de voormalig middenvelder van Liverpool wordt al enige tijd nadrukkelijk in verband gebracht met Ajax. Henderson zou fors willen inleveren in zijn salaris om de overstap naar Amsterdam te maken.

Maandag 15 januari

'Ajax intensiveert onderhandelingen met betrekking tot Henderson'

Ajax heeft de onderhandelingen inzake het aantrekken van Jordan Henderson van Al-Ettifaq geïntensiveerd. Dat meldt Sky Sports maandagmiddag. De club uit Saudi-Arabië wil Henderson niet verhuren en zodoende stuurt Ajax nu aan op een permanente transfer. De club uit het Midden-Oosten moet Ajax nog een duidelijke identificatie geven hoe duur Henderson moet zijn. Ajax zelf is hoopvol dat het tot een transfer kan komen, zo weet Sky Sports.

'Al-Ettifaq laat Henderson in januari niet gaan'

Jordan Henderson lijkt deze transferperiode geen transfer te gaan maken en dus bij Al-Ettifaq te blijven. Dat schrijft de Engelse krant The Daily Mail. De Engelse middenvelder staat in de belangstelling van onder meer Ajax en Juventus, maar Al-Ettifaq wil Henderson op dit moment niet laten gaan, zo valt te lezen. Henderson heeft zich zondag bij zijn club gemeld voor een trainingskamp van twee weken. Deze week wil de club hem laten weten dat ze met geen enkele club zaken willen doen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.