Geruchtenmolen: 'Ajax heeft Colombiaans talent Barrera op de korrel'

door BadembaBarrie 531

Bron AS

Geruchtenmolen: 'Ajax heeft Colombiaans talent Barrera op de korrel'

door BadembaBarrie 531

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is gesloten, maar dat betekent niet dat er geen geruchten meer zijn omtrent mogelijk nieuwe en mogelijk vertrekkende spelers van Ajax. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Donderdag 18 mei

'Ajax heeft Colombiaans talent Barrera op de korrel'

Ajax is geïnteresseerd in Jordan Barrera. Dat beweert het Colombiaanse medium El Deportivo. Er zouden scouts van de Amsterdammers aanwezig zijn geweest bij de meest recente wedstrijd tussen Junior de Barranquilla, de club waar Barrera speelt, en Deportivo Pereira. Barrera is een zeventienjarige Colombiaanse aanvallende middenvelder. Wat een potentiële overgang naar Ajax vanuit het perspectief van Barrera zelf nog onzeker maakt, is dat hij in Colombia kan rekenen op minuten in het eerste elftal. Bij Ajax zal hij moeten starten in de lagere elftallen, zo schrijft El Deportivo.

'Borussia Dortmund wil Álvarez-deal snel rondmaken'

Borussia Dortmund hoopt zich zo snel mogelijk te verzekeren van de diensten van Edson Álvarez, zo wordt verteld bij BILD. De club kent hevige concurrentie van Bayern München en die club wil men te snel af zijn. Op 30 mei zou de Raad van Commissarissen van de recordkampioen van Duitsland immers bij elkaar komen en de kans is aanwezig dat ook de naam van Álvarez dan op tafel komt. Bayern München heeft de keuze om vol voor de Mexicaan te gaan immers nog niet gemaakt. Wil Borussia Dortmund de concurrent voor zijn, dan moet de deal in mei nog worden beklonken.

'Ajax lijkt komst Gedson Fernandes te kunnen vergeten'

Ajax lijkt niet de volgende club van Gedson Fernandes te gaan worden, zo schrijft Corriere dello Sport donderdag. De middenvelder van Besiktas zou zijn bekeken door Klaas-Jan Huntelaar, maar moet een bedrag van 20 tot 25 miljoen euro opleveren. Die vraagprijs zou voor de Amsterdammers een probleem kunnen opleveren, terwijl een concurrent - Lazio - wel bereid zou zijn om twintig miljoen euro te betalen. De Portugees ligt tot medio 2026 vast in Turkije, waarna zijn club een optie heeft om er nog eens een jaar aan vast te plakken.

Woensdag 17 mei

'Brobbey gezien als alternatief van Kane en Osimhen bij Manchester United'

Brian Brobbey wordt bij Manchester United gezien als een goedkoper alternatief in de spitspositie, zo meldt de Engelse tak van ESPN. De club van Erik ten Hag wilde graag Harry Kane of Victor Osimhen, maar beide spelers blijken te duur. De Engelsen hebben nu een lijst samengesteld met goedkopere opties en hier is de naam van Brobbey onderdeel van. De andere spitsen op de lijst zijn Randal Kolo Muani, Dusan Vlahovic en Tammy Abraham.

 Maandag 15 mei

'Napoli ziet in Timber mogelijke vervanger van Kim'

Jurriën Timber is bij Napoli in beeld als de vervanger van de mogelijk vertrekkende Kim Min-Jae, zo schrijft La Gazzetta dello Sport. De centrale verdediger van de Italiaanse topclub staat in de belangstelling van Manchester United en Chelsea en dus is een vertrek in de zomer een reëel scenario. Mocht het daadwerkelijk zo ver komen, dan komt Timber als vervanger in beeld en zou hij Ajax kunnen verlaten. Overigens wordt wel benadrukt dat de Ajacied op een lijstje staat en dus niet per definitie de eerste optie is.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.