Geloof jij in een doelpuntrijke zege van Ajax op Sparta Rotterdam? (Ad)

door Jesse ter Haar 22

Bron AS

Geloof jij in een doelpuntrijke zege van Ajax op Sparta Rotterdam? (Ad)

door Jesse ter Haar 22

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax vervolgt zaterdag zijn weg naar de 36ste landstitel uit de clubhistorie. Sparta Rotterdam komt op bezoek in de Johan Cruijff ArenA en dat is bijna een garantie voor de drie punten voor de Amsterdammers. Als vanzelfsprekend gaan de bookmakers dan ook uit van .

Het is 22 edities geleden dat Ajax in eigen huis verloor van de Rotterdammers. Een zege van de Amsterdamse club levert dan ook maar je inzet op. Wint Ajax met twee goals verschil, dan stijgt dit al naar je inzet. Geloof je dat Ajax zelfs met drie goals verschil wint van Sparta? Dan wacht je een quotering van .

De verwachting is dat Ajax gedurende de hele wedstrijd heer en meester zal zijn tegen de uitploeg, wat een interessante optie met zich meebrengt. Weet Ajax immers beide helften te winnen (lees: meer te scoren dan Sparta), dan kun je je inzet terug verwachten.

Wordt Tadić opnieuw de man?

Tot slot kijken we naar de mogelijke doelpuntenmaker van zaterdag. In de uitwedstrijd in Rotterdam van eerder dit seizoen wist alleen Dusan Tadić het net te vinden tijdens een 0-1 zege. Denk je dat hij in de Johan Cruijff ArenA opnieuw scoort tegen de nummer zestien van de Eredivisie? Dan wacht je een .

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.